Egyéb

G1 Intézet: a női egészségért

Megelőző, gondozó és gyógyító megoldások pocaklakónak és mamának kényelemben, biztonságban, egy helyen. Itt óvják a nőt és magzatát fogamzásgátlástól a családtervezésen át a gyermekágyig. Azokat a párokat is segítik, akiknél késik, elmarad a gyermekáldás.
2011. Május 02.

A G1 Intézet egy helyen nyújt megelőző, gondozó és gyógyító megoldásokat a nők egészségéért. Mint az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézménye, élen jár a betegségek megelőzésében. Óvja a nő és magzata biztonságát a fogamzásgátlástól a családtervezésen át a gyermekágyig. Segíti a párokat, akiknél késik, elmarad a gyermekáldás. A betegséggel, panasszal érkezők gyors gyógyulását szolgálja.

G1 Intézet: a női egészségért

Dr. Szőnyi György orvos-igazgató mutatja be az intézményt:

Szakembereink között tudhatunk női és férfi szülész-nőgyógyászokat. Velük szorosan együttműködnek szülésznőink, szonográfusaink (ultrahangvizsgálatot végző szakemberek), mikrobiológusok, urológus, valamint laboratóriumi szakemberek: immunológus, biológus, biokémikus, szakorvos. Leendő pácienseinket arra bíztatjuk, hogy ismerjék meg és válasszák ki a számukra leginkább szimpatikus kollégánkat.

Modern eszközeink, felszereltségünk lehetővé teszik, hogy a ma elérhető összes szülészeti-nőgyógyászati vizsgálatot helyben tudjuk elvégezni. Ultrahanggépeink nagy felbontásúak, 2D-3D-4D tudásúak. Biztonsággal szolgálják az egészséges várandós kismamák, újszülöttek és csecsemők szűrővizsgálatait és a nőgyógyászati és más problémák pontosabb megismerését egyaránt.

Egyedülálló, helyi laboratóriumunkban a legrövidebb vizsgálati idővel a legszélesebb körben tudunk rutin és speciális vizsgálatokat elvégezni.

Rendelőink, pihenőszobáink, váróink barátságos, otthonos, családias légköre pácienseinknek kényelmet, nyugalmat biztosít.

Fekvőbeteg háttérintézményeink biztosítják a kórházi környezetet igénylő ellátást a szüléstől a műtétes beavatkozásokig.

A családtervezés programjai

G1 Intézet: a női egészségért

Fogamzásgátlástól gyermekágyig végigkísérjük a párokat ezen a csodálatos, ám néha rögös úton. A G1 Intézetben teljes megoldást nyújtunk az egyénre szabott, korszerű fogamzásgátlástól, a várandósságra felkészítésen át egészen a meddőségi problémák és a sikertelen terhességek komplex kivizsgálásáig és kezeléséig.

Gyermekvállalás előtti felkészülésA tudatos családtervezést követő nők, fiatal párok egészségi állapotát kivizsgálással tárjuk fel, majd életük e meghatározó szakaszára segítjük felkészülni testileg és lelkileg is, életmódbeli és táplálkozási változtatásokkal. Így kevésbé megterhelő a várandósság, és a magzat egészséges fejlődését is biztosítjuk.

Meddőségi problémák és sikertelen terhességek okának kivizsgálása

Vannak, akiknél hosszabb próbálkozás után sem sikerült teherbe esni, vagy a kismama esetleg már többször elvesztette magzatát. Speciális profilunk ezek okainak kivizsgálása, a sikert megalapozó kezelések elvégzése.

G1 Intézet: a női egészségért

Terhesgondozás és szűrővizsgálatai

A kismamák kötelező terhesgondozásának elvégzése mellett számos olyan (szűrő- és diagnosztikai) vizsgálatot is ajánlunk, amelyek növelik a biztonságot, vagy segítik a szülőket közelebb kerülni gyermekükhöz már megszületése előtt.

Ultrahangvizsgálatok

Modern, nagyfelbontású, 3- és 4-dimenziós (4D) vizsgálatokra is alkalmas ultrahanggéppel (UH) végezzük a terhesgondozás keretén belül kötelező és az ajánlott szűrővizsgálatokat is.

Genetikai szűrővizsgálatok

Egyes rendellenességek szűrővizsgálatát jelentősen pontosabbá tehetjük, ha az anyai vér speciális marker-vizsgálataival kombináljuk az UH-vizsgálatokat. Ezek eredményeiből és egyes magzati és anyai adatokból sokkal pontosabban kalkulálható a genetikai rendellenességek valószínűsége. Végezhetünk úgynevezett kombinált, négyes és integrált tesztet is.

4D Babavízió: időutazás a 4. dimenzióba

4D UH-gépeink szakembereink számára a jobb megismerést jelentik. A kismamák számára pedig biztonságot és felejthetetlen élményt nyújtanak. Időutazás ez a javából, ahol a kismamák meggyőződhetnek kisbabájuk egészségéről, és vonásait szinte élethűen ismerhetik meg!Információ, bejelentkezés a www.Babavizio.hu honlapunkon.

STD: megelőző és gyógyító megoldások

Magas színvonalon felkészültünk szexuális úton terjedő fertőző betegségek (STD) megelőzésére, teljes körű szűrésére és gyógyítására. A hatékony megoldást biztosítja a megfelelő védőoltás, a helyszínen működő laboratóriumi diagnosztika, valamint a témában járatos szakértői csapat.

HPV Centrum

A humán papillóma vírusnak döntő szerepe van a nemi szervi szemölcsök és a méhnyak kóros elváltozásainak (akár a méhnyakráknak) a létrejöttében. Intézetünk kiemelten kezeli a hatékony megelőzést és a szakszerű gyógyítást.

STD Ambulancia

STD okozta panasszal érkező pácienseinknek teljes körű kivizsgálási és terápiás megoldásokat kínálunk specialistákkal és helyi laboratóriummal.A szülész-nőgyógyászok munkáját STD labor mellett társszakmák képviselői is segítik: bőrgyógyász, mikrobiológus, gombaszakértő biológus, urológus, hogy pácienseink a legmegfelelőbb kezelést kaphassák.

G1 Intézet: a női egészségért

A G1 Intézet készen áll, hogy segítse Önt egészsége megőrzésében, a tudatos családtervezésben, a biztonságos babavárásban! Női problémáinak megoldására is felkészülten várjuk otthonos intézetünkben!

Nézzen be hozzánk akár partnerével, ismerje meg szakembereinket a www.G1Intezet.hu oldalon,vagy várjuk hívását a (06-1) 437-0296-os telefonszámon!G1 Intézet: a női egészségért

Forrás: G1 Intézet