Kisgyerek

Babakocsiba préselte a gyerekét az anyuka, hogy ingyen mehessen be Disneylandbe

Egy videóban le is leplezték az arcátlan trükköt, így akár te is megnézheted!
2022. December 03.
Disneyland bejárat

A TikTokon nagy vihart kavart a felvétel, amin jól látszik, hogyan „hajtogatják ki” a babakocsiból a kisbabának álcázott lánykát, akinek így nem kellett belépőjegyet váltania Disneylandbe.

A kislány már jóval túl van a babakoron, így a szabályok szerint neki is fizetni kellett volna azért, hogy bejusson a mesevilágba, a család azonban úgy gondolta, inkább megspórolja az összeget. A rafinált felnőttek jól be is bugyolálták a kislányt (miközben ők rövid nadrágban sétáltak be Disneylandbe), hogy palástolják, a babakocsi utasa igencsak nagyra nőtt.

Miután áthaladtak a jegyeket ellenőrző ponton, és azt gondolták, senkinek sem fog feltűnni a piszkos trükk, kitakarták és szabaddá tették a hercegnőnek öltözött gyereket. A videót feltöltő TikTokert ennyit fűzött az esethez: „Szegény kislány! Ez történik, ha a jegyárak emelkednek Disneylandben. Babakocsiba préselték, csak hogy ne kelljen fizetnie! Mi megvettük a jegyet mindenkinek, aztán szembetaláltuk magunkat ezzel a nevetséges megoldással. Megmutatjuk hát nektek is, mikre képesek egyesek!”

Arcátlanok vagy agyafúrtak?

A kommentek gyorsan záporozni kezdtek a megosztott videó alatt, amit már több millióan láttak. Az egyik hozzászóló ezt írta: „Még mindig meg tudnak lepni az emberek pofátlansága!”, majd egymást érték a hasonló mondatok. „Elképesztő, hogy már ilyen kicsi korában csalásra buzdítják ezt a szegény kislányt, aki majd azt hiszi, hogy ez a viselkedés helyénvaló!” és „Ó, te jó ég! Meg is nyílna alattam a föld, ha elkapnának egy ilyen pitiáner csalással!”

Csak rövid időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megérkezzen a másik tábor is, melynek tagjai kimondottan hasznosnak vélték ezt a módszert és megosztották a többiekkel, ők hogyan cselezték ki Disneyland személyzetét: „A kisfiam már 4 éves, de tökéletesen tudja, hogy ahova belépőjegy kell, ott csak 2-nek mondjuk” – büszkélkedett az egyik. „Igen, igen, ez nálunk is pont így van! Azt hiszem, a gyerek legalább 5 éves koráig 2 éves lesz, ha ez kell ahhoz, hogy ingyen bejussunk!” – adta alá a lovat egy másik netező.

A többség azért inkább felháborítónak és nem követendőnek találta az esetet, ami aztán vicces hozzászólásokat is eredményezett. Az egyik legjobb közülük az, amiben egy anyuka azt írja, decemberben ők is ellátogatnak majd Disneylandbe, s hogy ne kelljen teljes árú jegyet váltania, majd arra kéri a férjét és a gyerekét, hogy babakocsiban tolják be őt a parkba, hátha elhiszik róla, hogy csecsemő.

Mi azért senkit nem bátorítanánk a csalásra!

Fotó: Getty Images