Kamasz

Családi programajánló hétvégére – szeptember 7-8.

Nyárbúcsúztató hangulatban telik majd a hétvége, sok szabadtéri programmal várják a családokat. Mutatjuk, hova érdemes menni szeptember második hétvégéjén.
2024. Szeptember 06.

Pozsonyi Piknik

A Pozsonyi Pikniket Újlipótváros kulturális falunapjának is szokták nevezni, ahol számos színházi és zenei programmal várnak szeptember első szombatján. Két színpadon, kitelepülő színházakkal, vásárosokkal, valamint a családoknak a Pagony saját helyszínnel készül, a Radnóti Miklós utcai Gyerek Pikniken. A kiadó könyv- és társasújdonságokkal, dedikálással, társasozással és kézműveskedéssel várja a gyerekeket.
Részletek ITT.

gyerekek

Kép: Getty Images

RAKPART 2024 második hétvége

A RAKPART 2024 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól. Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett a Rakparton bárki szervezhet programokat, legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás.

Szeptember 7-én és 8-ánis sajátos programokon vehetünk részt: lesz társasozás, bicikliműhely, irodalmi felolvasóest, de képeslapot is készíthetünk kollázstechnikával.

Közösségi Kertek Éjszakája

Minden év szeptember első szombatján rendezik meg a Közösségi Kertek Éjszakáját, ez pedig idén sem lesz másként. Szeptember 7-én a programhoz csatlakozó közösségi kertek késő délutántól nyitott kapukkal várnak minket. Minden kert saját programlistával készül, többek között számíthatunk kóstolásokra, kvízekre, közös ültetésre, gyerekprogramokra és összességében egy jó hangulatú estére a város valamelyik kis zöldoázisában.
Részletek ITT.

BábSzínTér programok, Kaposvár

A Bábszíntér Társulat 2024-ben is bábelőadásokkal várja a gyerekeket Kaposváron a Vaszary Parkban. Lesznek matiné előadások, babaszínház, óvodásoknak, iskolásoknak, sőt, felnőtteknek szóló előadások is, szeptember 7-én, szombaton.

Állati séta a Veresegyházi Medveotthonban

Ingyenes állati séta indul szakvezetővel a nagy medve kifutótól szombaton és vasárnap 10.45-től a Veresegyeházi Medveotthonban.

Lego Kiállítás

Magyarország egyik legnagyobb Lego magángyűjteménye: kiváló kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak a Balaton partján.
Részletek ITT.

Őszi családi nap a Várkert Bazárban 

Egész napos ingyenes őszköszöntő, nyárbúcsúztató családi rendezvénnyel, zenével, bábszínházzal, interaktív játékokkal várja a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazár az Öntőház udvarán szeptember 8-án.
Részletek ITT.