Család

Megható üzenettel köszöntötte születésnapos lányát Salma Hayek

A színésznő lánya tizenhét éves lett.
2024. Szeptember 22.
(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

Lánya, Valentina születésnapját ünnepelte Salma Hayek, aminek alkalmából nagyon megható üzenetet osztott meg Instagram-oldalán. „A babám utolsó születésnapja otthon (egyelőre). Már most szeparációs szorongásom van. Egész nap megnevettet, olyan sok dologra tanít, motivál, sokféleképpen inspirál, táncolni, énekelni és főzni akarok miatta, és annyira izgalmassá teszi az életet. Annyira szeretlek, én Vale-em” – írta a színésznő a bejegyzésében ITT, amiben videót és képeket is osztott meg, lánya kiskorától kezdve kamaszkoráig.

Valentina édesapja a François-Henri Pinault üzletember, akivel a színésznő 2009-ben házasodott össze. A házaspárnak ő az egyetlen közös gyermeke, és Pinault-nak született egy lánya és két fia korábbi kapcsolataiból.

Tavalyelőtt Hayek és lánya együtt szerepeltek a Vogue Mexico címlapján, a velük készült interjúban pedig Valentina megosztotta, hogy reméli, hogy édesanyjáéhoz hasonló karrierje lehet. Elmondta, hogy különféle dolgok érdeklik, de van négy olyan dolog, amik között mozog. „Szeretnék színésznő lenni, majd rendező, számomra így lenne értelme. Úgy gondolom, hogy nehezebb lehet rendezőnek lenni, ha nincs tapasztalatom a filmvászon túloldalán, ez segíthet a rendezésben” – nyilatkozta az akkor tizenöt éves lány, aki azt is megosztotta az interjúban, hogy másik szenvedélye a sminkelés.

(via People.com)