Család

Aranyos üzenettel gratulált várandós nővérének Eugénia hercegnő

Megható üzenetet írt Beatrix hercegnőnek.
2024. Október 03.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a királyi család megosztotta az örömhírt, hogy Beatrix hercegnő gyermeket vár. Beatrix hercegnő négy éve házasodott össze Edoardo Mapelli Mozzi üzletemberrel. Lányuk a hároméves Sienna Elizabeth, és van egy fiuk Mapelli Mozzi előző kapcsolatából, a nyolcéves Christopher Woolf, „Wolfie”.

A hercegnő húga, Eugénia hercegnő is megosztott Instagram-oldalán egy megható gratulációt a bejelentés után. „Gratulálok, Beabea. Nagyon várom a továbbiakat ezen a közös úton az anyaságban együtt. És még egy aprósággal a bandában” – írta a bejegyzésében, és hozzátette: „Nem találtam egyetlen csoportképet sem rólunk, így ez a 2022-es karácsonyi lett az”. A hercegnő két fényképet is megosztott: az egyiken családjuk látható a tengerparton, a másikon ő és testvére.

 

Eugénia hercegnőnek és férjének, Jack Brooksbank-nek két gyermekük van, idősebb fiuk August hároméves, míg kisebbik fiuk, Ernest egyéves.

A hercegnők édesanyja, Sarah Ferguson is megosztott egy szívhez szóló gratulációt közösségi-oldalán. „Nagyon büszke Gigi/Anya vagyok ma. Hihetetlen áldás és ölelés a szívemnek. Wolfie, August, Ernie és Sienna nagyon boldogok lesznek, hogy az ötödik tag is jön az ötöshöz” – írta, és a bejegyzésében itt több fényképet is megosztott: több felvételen látható Beatrix hercegnő és lánya, és egy fényképen ő és lányai szerepelnek együtt.

Az egyik képen pedig egy üzenetet fogalmazott meg lányának: „Szavakkal nem lehet kifejezni az örömöt és az izgatottságot, amit érzek, hogy te és Edo egy újabb értékes tag üdvözlésére készültök a gyönyörű családotokban. Hogy ismét nagymamává válok, annyi boldogsággal és hálával tölti meg a szívemet. Látni téged, ahogy édesanyává váltál az egyik legnagyobb kiváltság az életemben, és most látni, ahogy a családod tovább virágzik egy valódi áldás” – írta Ferguson lányának.