Család

Eugénia hercegnő kedves üzenettel köszöntötte születésnapos édesanyját

Édesanyját a hatvanötödik születésnapján köszöntötte.
2024. Október 16.
(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

Eugénia hercegnő születésnapos édesanyját, Sára yorki hercegnét köszöntötte, aki október közepén lett hatvanöt éves. „Boldog születésnapot a gyönyörű anyukámnak. Olyan büszke vagyok a nagyira, ki vagy, az anyára és a nőre ki vagy. Inspiráló vagy, és a véget nem érő beszélgetéseink annyi boldogságot és hihetetlen támogatást adnak nekem” – írta a hercegnő Instagram-oldalán, ahol több képet is megosztott édesanyjáról – a bejegyzést és a fényképeket ITT lehet megnézni.

Az első fényképen az édesanyja Eugénia hercegnő gyermekével látható, az egyéves Ernest-tel. Ernest mellett a hercegnőnek van egy idősebb fia is férjével, Jack Brooksbank-kel, a hároméves August. A képek között olyat is megosztott a hercegnő, amin ő látható édesanyjával és nővérével, Beatrix hercegnővel.

Ahogy arról a közelmúltban mi is beszámoltunk, Beatrix hercegnő bejelentette, hogy bővül a családjuk, ugyanis férjével ismét gyermeket várnak. Beatrix hercegnő négy éve házasodott össze Edoardo Mapelli Mozzi üzletemberrel. Lányuk a hároméves Sienna Elizabeth, és van egy fiuk Mapelli Mozzi előző kapcsolatából, a nyolcéves Christopher Woolf, „Wolfie”.

(via people.com)