Egyéb

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

Gyere el te is a 14. őszi BabyMarkt Babaruhabörzére és Gyerek Expora! Családi nap izgalmas programokkal és babaruhabörze!
2011. Szeptember 12.

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

Időpont: 2011 szeptember 17. szombat, 1 napos az őszi BabyMarkt

Helyszín: Hungexpo “B” csarnok I. kapunál, 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10.

Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra

Felnőtt belépő: 1200.- Gyerekeknek a belépés ingyenes!

Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól, elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.

Általános információ: 06-30-235-9700

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, őszi nagy babaholmibörzénkre!

A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni… és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.

A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagyobb gyerekek számára igazi oázis ez a rendezvény. Miért is?Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad…

Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba – gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.

Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre – babakocsi, kiságy, hordozó.

PROGRAM

9 órától 15 óráig: Babaruhabörze és egész napos foglalkozások

A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

9 .00 – 9. 30 Cili Cili Muzsika – Cili Zene bölcsije, Éneklős, mondókás foglalkozás a 3 év alatti korosztálynak. Jó a babának, és jó a mamának is! Az anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

10.00 – 11.00 Zsuzsi és Orsi zenés műsora

10.30 – 11.00 BabaMama Tánc Buró Nórával

11.00 – 12.00 MINTAPINTY Zenekar

12.00 – 13.00 KÁRÁSZ ESZTER ” DALOLKA”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

Mese, Móka, Muzsika

Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek

Mozgás játékok

Csörgők-zörgők

Együtt-zenélés

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

Babamosoly Babafotózás: Játék közben vagy akár egy meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni.

Szaktanácsadóink a börze ideje alatt készséggel állnak a látogatók rendelkezésére, az alábbi témákban:

– Gólyahír Egyesület:”Válsághelyzetben lévő anyákért és gyermekeikért”

– Erőforrás Minisztérium:Családtámogatási rendszer kedvező változásai 2010-ben, GYES melletti munkavégzés lehetőségei, Családi adókedvezmény, lakás fenntartási és adósság kezelési szolgáltatás

– Madarász Kórház: dr. Szántó Imre: “Az élet védelme csecsemőkorban”

Szeretettel várjuk azokat az érdeklődő szülőket, akik a csecsemőkori hirtelen légzésleállás megelőzésének és kivédésének a módszereit kívánják megismerni.

– Heim Pál Gyermekkórház Anyatej Gyűjtő Állomása

Babymarkt babaruhabörze és gyerekexpo

A TAPICSKOLÓ Már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek!

Foglalkozásunkon, ahol a gyerekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerrel, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.

Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.

Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett!

Kattins a részletekért!