Család

Zimány Linda: „Én örökre szingli maradok”

Zimány Linda hosszú ideje szingli. Őszintén beszélt a gyerekvállalásról és arról is, hogy már nem keresi görcsösen az igazit.
2023. Január 30.
Zimányi Linda
Zimány Linda és Bődi Dénes a Dancing with the Stars adásában (Fotó: TV2/press.tv2.hu)

Zimányi Linda még nem találta meg az igazit, és bár tudja, hogy ketyeg az a bizonyos biológiai óra, de nem rohan a családalapítással, már nem keresi görcsösen az igazit. Családja sem nyomasztja a modell-ügyvédet a családalapítás kérdésében.

„A nők nem egyformák és nem gondolkodnak egyformán arról, hogy mikor optimális számukra a családalapítás és a gyermekvállalás. Én húszévesen is úgy gondoltam, hogy valamikor, közel a negyvenhez leszek feleség és anyuka. Akkoriban egyszerűen nem éreztem késznek magam erre – mondta a híresség a Borsnak. „Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt.”

Zimány arról is beszélt a lapnak, hogy egyáltalán nem biztos abban, hogyha fordulat áll be a magánéletében, arról beszélni fog a nagy nyilvánosság előtt.

„Tulajdonképpen miért is kéne nekem bárkinek is elárulnom, hogy van-e változás a magánéletemben, vagy nincs? Eleve azt sem értem, miért érez késztetést bárki arra, hogy az élete minden pillanatáról posztot készítsen. Én inkább megélem és nem megörökítem a pillanatokat. Persze, használom a közösségi felületeket, de már csak akkor osztok meg egy képet, ha az mond valamit, vagy valóban úgy sikerült, hogy azt érdemes megmutatni.

Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem! Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!” – mondta a Borsnak Zimány Linda.

forrás: borsonline.hu