Baba

3 trendi újdonság kicsiknek

Speciális bili, különleges függőágy és egy igazán helytakarékos pelenkázóasztal? Összegyűjtöttünk pár trendi újdonságot.
2013. Március 17.

FlyBaby ─ babaülés repülőgépre

Ebben az ötletes, függőágyszerű babaülésben biztonságosan és kényelmesen utazhat repülőn a baba. Nagy előnye, hogy nem kell a hosszú, amúgy is fárasztó repülőút alatt az öledben tartani, hanem mindketten a saját ülésetekben, egymással szemben utazhattok, így végig láthatjátok egymást. Különösen fárasztó lehet a repülés egy totyogóval, aki ölben már nem szeret lenni, ebben az ülésben viszont jobban fogja bírni az utat. A FlyBaby babaülés roppant egyszerűen és sokoldalúan használható: felszerelhető bármilyen magas háttámlájú ülésre, legyen az reptéren, étteremben, szállodában, vagy akár otthon is. Bárhová magaddal viheted, mert kicsire össze lehet hajtani, így az útipoggyászba is könnyen elcsomagolható. Most az Amazonon 44,99 dollárért árulják.

Helytakarékos pelenkázóasztal

Ezt a remek és merőben újszerű pelenkázóasztalt a svéd dizájner, Bo Ekström tervezte. Célja nem a költségtakarékosság volt, hiszen ez a le- és felhajtható pelenkázó 280 euróba kerül, ami átszámítva mintegy 80 ezer forint. Azonban nagyon praktikus, hiszen kevés helyet foglal, fél kézzel is lenyitható, dekoratív, és olyan magasságban szerelheted a falra, ami neked a legkényelmesebb. Érdemes a mosdókagyló közelébe felszerelni. A matrac anyaga 3 cm vastag gyapjúrost, mely 60 fokon, azonos színű ruhákkal együtt is mosható.

Bili oldaltárolókkal

A Potty Bench fényes műanyagból készült, modern dizájnú bili, melynek kétoldalt beépített tárolói vannak. Egyikben WC-papírt, másikban nedves törlőkendőt tarthatunk. Maga a bilirész kihúzható, így könnyű tisztítani. Ha a fedelét lehajtjuk, stabil sámliként használható, mely akár 136 kg-ot is elbír. 37,99 font az ára.