Baba

A felmosós rugi él és virul

Egy időben bejárta a netet a felmosós rugdalózó fotója, ami vicces formában ötvözte a kellemest a hasznossal. Talán azt hitted, ez csak egy egyszeri darab volt a hecc kedvéért. De nem. Tényleg létezik, és forgalmazzák.
2017. December 01.
Egyszerre mászik és takarít. Őrület, nem? Fotó forrása: Amazon

A babák életében van jópár hónap, amikor egészen bizalmas viszonyt alakítanak ki a padlóval: kúsznak-másznak egész nap, ha mi nem csináljuk meg, ők konkrétan feltörlik a kis ruhájukkal az egész felületet. Nehezen hinnénk, hogy akadna olyan szülő, aki ne játszott volna el a gondolattal: mi lenne, ha rákötnék valami rongyot, hogy legalább azzal a lendülettel takaríthat is a pici?

Ezzel nem vagy egyedül, sőt! És ha nem akarsz ezzel pepecselni, egy ilyen fantasztikus ruhácskát akár rendelhetsz is az Amazonról. A speciális ruhát úgy tervezték meg, hogy bármilyen felülettel kompatibilis legyen – írja a blogs.babycenter.com.

A hozzászólókat nem meglepő módon megosztja a termék. Van, aki szinte rajong érte, van, aki elutasítja. “Milyen anya hagyja, hogy a gyermeke a poros padlón mászkáljon?” – teszi fel valaki a kérdést az ellenzők táborából.