Baba

Ahol választ kapsz minden kérdésedre: BabaMama Expo 2019

Gyertek el november 22-24. között a Budapest Arénába, és gyűjtsetek be minden fontos információt egyetlen hétvége alatt!
2019. November 22.
Ahol választ kapsz minden kérdésedre: BabaMama Expo 2019

Hogyan érdemes táplálkoznod a várandósság alatt? Mit tehetsz azért, hogy kisbabád átaludja az éjszakákat? Tényleg működőképes a 21. században a mosható pelenka? Az internetnek hála ma már minden várandóssággal vagy babagondozással kapcsolatos problémára pillanatok alatt találsz megoldást, de kérdésként mindig felmerül a forrás hitelessége. Feleslegesen pazarolod az idődet az online térben, amikor az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényén garantáltan a legjobb szakértőktől kaphatsz személyes tanácsokat. November 22-24. között a Budapest Arénában vár a BabaMama Expo 2019, ahol minden fontos információt beszerezhetsz egyetlen hétvége alatt!

“A BabaMama Expo a babavárás legalapvetőbb állomása volt számomra. Irányt találtam a végtelennek tűnő kínálatban, és a rendezvényen látottak megalapozták a későbbi elvárásaimat a babaápolási termékekkel kapcsolatban.” (Dóra)

“2015 őszén, még nagy pocakkal vágtam neki az első BabaMama Expómnak, a rendezvényen szerzett élmények pedig nagyban segítették a tudatosságomat a kezdeti időszakban. Itt ismerkedtem meg a hordozóeszközökkel, kézbe vehettem a mosható pelenkákat, és természet- illetve bababőrbarát tisztítószereket, próbálgattam kismama és szoptatós ruhákat, jelentős kedvezménnyel vásároltam mellszívót, játszószőnyeget, tanultam a fokozott vitamin és ásványianyag szükségletről a szülés utáni időszakra vonatkozóan is, és rengeteg hasznos előadást hallgattam.” (Krisztina)

“Tavaly négyhónapos kislányunkkal újdonsült szülőkként látogattunk el a rendezvényre. Nagyon élveztük az összes programot, nyereményjátékokat. Sok hasznos információval gazdagodtunk, mind táplálkozás mind babaápolás terén. A védőnőktől kiváló tanácsokat és javaslatokat kaptunk, öröm volt beszélgetni velük. A kiállítóktól be tudtuk szerezni a szükséges dolgokat, ruhácskákat, kiegészítőket a babaszobába, pelenkát, valamint a hozzátápláláshoz szükséges ételeket. Az Expónak köszönhetjük, hogy megtaláltuk a babánk érzékeny bőrének legmegfelelőbb fürdetőt és testápolót. Felejthetetlen élmény volt, ezért idén is mindenképp ott szeretnénk lenni a ma már 14 hónapos kislányunkkal!” (Renáta)

Ahol választ kapsz minden kérdésedre: BabaMama Expo 2019

Ha Dórához, Krisztinához és Renátához hasonlóan te is szeretnél alaposan felkészülni a szülővé válásra, akkor nincs más hátra, mint felkeresni az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényét. A BabaMama Expo idén is 9000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, és ezernyi emlékezetes élménnyel vár! Ha bizonytalan vagy a szoptatással, vitaminválasztással, hozzátáplálással, vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban, szeretnéd dietetikus vagy gyermekszemész tanácsát kérni, itt megteheted.

A személyes tanácsadások mellett sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti majd a háromnapos rendezvényt. Megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, lesz díjmentes szívhanghallgatás, szakértő tréner előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról, megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, lesz kerekasztal-beszélgetés ismert Apabloggerekkel, de a rendezvény idei sztárvendégével, Vasvári Viviennel is találkozhatsz! A család legkisebb tagjai jót bulizhatnak az Alma Zenekar, Gryllus Vilmos, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertjeire.

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni: testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt. A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve a biztonságot elősegítő okoseszközök mellett, kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is.

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! A BabaMama Expo, és azonos jeggyel látogatható testvérrendezvénye, a három év feletti gyerekeknek szóló KidExpo, november 22-24. között várja az érdeklődőket a Budapest Arénában.

Érdemes alaposan körülnézni a BabaMama Expo weboldalán, ahol a részletes helyszíni programok és hasznos látogatói tanácsok mellett nyereményjátékokat is találhatsz. Különösen örülhetnek a kismamák, hiszen idén egy több mint 1 millió Ft értékű babaváró csomagot sorolnak karácsony előtt az Expóra kilátogató várandósok között!