Baba

Átváltoztattuk!

A Kismama magazin átváltoztató csapata Mónit vette a szárnyai alá. A kétgyerekes édesanya stílusát kicsit vagányabbra szabták.
2013. Április 08.

Csobádi Mónika kislánya, Kamilla kétéves, fia, Botond pedig hat hónapos. Az anyukának nem volt könnyű elszabadulni a két kisgyerek mellől, de végül segítséggel meg tudta oldani, hogy egy délelőttöt a Kismama átváltoztató műhelyében töltsön.

Móni egy kommunikációs ügynökségnél dolgozott irodavezetőként, ahol mindig nagy hangsúlyt kapott az alkalomhoz illő megjelenés. Bár az édesanya még nem tervezi, hogy visszatér a munkába, annak nagyon örült, hogy ötleteket kapott ruhatára felfrissítéséhez, külseje átalakításához.

Átváltoztattuk!

Első lépésként Fehérvári Orsolya stylist adott Mónira különböző stílusú ruhákat. Az anyuka külön kérte, hogy ajánljunk neki esti kiruccanásokhoz való öltözetet, amiben újra nőnek érezheti magát. Így esett a választás a leopárdmintás ruhára, amely finom kiegészítőkkel remek viselet. A nappali rohangálásokhoz egy kényelmes pulóver-nadrág összeállítást javasolt a szakember, amelyet szintén feldobhat kiegészítőkkel – övvel, nyaklánccal, fülbevalóval.

Móni bátran ült Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrászának a székébe. Nyitott volt minden újításra, így Zoli bátran belevágott az aszimmetrikus frizura elkészítésébe. Az új fazon teljesen megváltoztatta az édesanya külsejét, a fodrásztól természetesen ahhoz is kapott ötletet, hogy miként tudja a hétköznapokban finoman eltűzni az arcba lógó tincseket. Átváltoztattuk!

Átváltoztattuk!

Horacsek Ági Átváltoztattuk!

sminkes szépségápolási tanácsokkal is ellátta Mónit. Több termék közül választották ki az édesanya számára legjobb alapozót, a szemhéjfesték és a rúzs színeit is egyeztették. A sminktetoválásért viszont nem kapott dicséretet, mert túlságosan megkeményítette Móni vonásait.

Átváltoztattuk!

Az átváltoztató műhely műveleteinek utolsó felvonása a fotós műtermében történt. Szilágyi Stefi fotós profi sorozatot készített a kétgyerekes édesanyáról, aki szép emlékként a végén meg is kapta a képeket.

Ha te is szeretnél átváltozni a Kismama műhelyében, írj a [email protected] címre!