Baba

Az iskolában szülte meg a kisbabáját egy tanárnő

Érdekes módon indult az iskolai év egy tanárnőnek, aki eredetileg szeptember 17-re volt kiírva a babájával. Azonban a baba korábban érkezett, szeptember 3-án, és az édesanya az iskolában, pontosabban az épület előtt szülte meg a gyermekét.
2019. Szeptember 11.
Az iskolában szülte meg a kisbabáját a tanárnő

Lindsay Agbalokwu colorado-i tanárnő kora reggel tapasztalt görcsöket, de ezeket tévesen Braxton Hicks féle, hamis összehúzódásoknak ítélte, nem pedig a szülést jelző fájdalomnak. Így a szokott módon elindult dolgozni az iskolába, ahol 6. osztályosokat oktat, azonban ahogy elmondta, a fájdalma 0-ról 100-as fokozatra ugrott a tanteremben. A tanárnő megkérte egy kollégáját, hogy helyettesítse a tanórán, majd tájékoztatta az igazgatót és a dékánt is az állapotáról. A kollégái elkezdtek vitatkozni, hogy kihívják-e a mentőket, mire a tanárnő bejelentette, hogy mindenképpen tárcsázzák a 911-et, mert érkezik a baba.

Amíg a 911 diszpécserével beszéltek, a hölgy kapott egy hálózsákot, majd a diszpécser az igazgatót koordinálta telefonon, hogyan vezetheti le a szülést. – Akkora fájdalmat éreztem, hogy nem tudtam azzal foglalkozni, hogy ezek az emberek a főnökeim, végül is mindketten szülők. Ők voltak az én támogatóim ebben a helyzetben – mondta el Agbalokwu.

Szerencsére hamarosan megérkezett a segítség a helyszínre, és a sürgősségiek gyorsan a hölgy segítségére siettek. A baba  – egy Zara nevű kislány – közvetlenül a kórházba szállítás előtt született meg.

(Az eset még 2019-ben történt)

(Forrás: nypost.com)

Kapcsolódó írásaink: