Baba

Beindult a szülés – érkezik Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke

Rejtélyes kórházi fotót posztolt a színész - eredetileg Valentin napra várták a kisfiukat.
2023. Február 09.
mészáros árpád zsolt és piros krisztina1
Fotó: fotocentral

Az Operettszínház sztárja minden bizonnyal ötszörös apuka lesz, vagy épp már az is, legalább is erre enged következtetni az a maszkos, hajhálós fotó, amit vélhetően már a kórházból posztolt Facebook-oldalán.

A pici már bőven megérkezhet, hiszen a színész-énekes párja, Piros Krisztina eredetileg Valentin napra „volt kiírva”, ahogy mondani szoktuk.

A baba érkezése már csak azért is nagy dolog, mert a fiatal lány méhnyakrák-megelőző műtéten esett át (ahogy erről korábban maga a pár beszélt), és emiatt az orvosok nem sok esélyt adtak a megfoganásnak.

Aztán november 4-én jött a jó hír: bővül a család. Erről a kismama így mesélt a Story magazinnak:

– Még ha szörnyen fájt is, elengedtem, hogy saját gyerekem legyen. Majd egyik nap feltűnt, hogy késik a menstruációm. Ilyen volt már korábban, a nőgyógyászati problémáim miatt többször kihagyott, de a legjobbakban bízva, minden alkalommal csináltam terhességi tesztet, mint ahogy hét hónappal ezelőtt is. És pozitív lett a teszt – ezúttal éreztem, hogy az lesz! 

Azóta kiderült, hogy kisfiút várnak, aki ötödik gyermeke lesz az ötvenéves művésznek, hiszen előző kapcsolataiból már vannak gyermekei – a legidősebb már felnőtt. Úgy tudni, mindannyian – az édesanyák is – örömmel várják a babát, sőt, babaholmikkal, tanácsokkal segítenek.

Az ismerősök már most gratulációikkal árasztották el a bejegyzést, mint írják, alig várják, hogy láthassák a kicsit.