Baba

Idén ősszel is Baba-Expo Kiállítás és Vásár

Szeptember 18-án vasárnap 9 órától a Hungexpo "B"csarnokában kerül megrendezésre a Baba-Expo Kiállítás és Vásár.
2016. Szeptember 13.

A Hungexpo „B” csarnokában 6500 m2-en rendezik meg ismét a Pesti Baba-Expot. A babáknak, gyerekeknek, szülőknek és gyermeküket váró családoknak egyaránt kínál programokat a rendezvény.

Új és használt baba- és gyermekruhák, babafelszerelési eszközök, játékok, babakocsik, autósülések, és még számtalan termék, amire szüksége lehet egy kisgyerekes családnak. Gyártó-és forgalmazó cégek széles kínálata várja az érdeklődőket.

Kismamáknak tanácsadással, 4D-ultrahanggal, kismamaruházattal készülnek a szervezők, de lesz még őssejttárolással kapcsolatos program is.

A gyerekeket ingyenes játszóház, ugrálóvár, arcfestés, színpadi program szórakoztatja.

Várják a családokat érdekes és hasznos előadásokkal, programokkal.

A belépőjegy ára felnőtteknek 990 Ft, gyerekeknek ingyenes.

A Baba-Expo már több mint 10 éves múltra tekint vissza. A rendezvényeket Magyarország nagyvárosaiban tartják. Az országjáró szakirányú kiállítás és vásáron, a szülők és gyermeküket váró családok találkozhatnak termékekkel és szolgáltatásokkal, illetve a rendezvény használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére is lehetőséget nyújt.

Idén a Pesti Baba-Expo hivatalos névadó támogatója lett a Lakáscél. Company, amely Európa első lakáscél megvalósító weboldala.

A Baba-Expo Kiállítás és Vásár szeptember 18-án, vasárnap lesz, 9-16 óráig a Hungexpo “B” csarnokában.