Baba

Így üdvözölték újszülött kisöccsüket Gordon Ramsey nagylányai

A sztárséfnek és párjának megszületett a hatodik gyermeke.
2023. November 13.
(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról a Gyerekszoba.hu is beszámolt, Gordon Ramsay a hétvégén jelentette be az örömhírt, miszerint bővült a családjuk, és megszületett feleségével, Tana Ramsay-vel a hatodik gyermekük.

A pár egy kisfiút köszöntött, így már három lányuk és három fiuk van: legidősebb lányuk Megan Jane huszonöt éves, ikergyermekeik, Holly Anna és Jack huszonhárom évesek, legifjabb lányuk, Elizabeth Matilda huszonkét éves, és kisfiuk, Oscar négyéves.

Az újszülött gyermekük a Jesse James nevet kapta. Legújabb kisöccsüket Holly és Matilda is köszöntötték közösségi oldalaikon, és közös képet is osztottak meg a kistesóval.

„Üdvözlünk a világban, Jesse James. Ismét nővér lettem, és a szívem csordultig telt. Tana Ramsay, rocksztár vagy” – írta bejegyzésében Holly Ramsey, amiben osztott meg egy fotót kisöccsével és egy olyan képet is, amin édesanyja látható a babával.

 

Matilda is hasonló bejegyzésben köszöntötte kisöccsét: „Üdvözlünk a világban, Jesse James Ramsay!! Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy van még egy csodálatos öcsém, és újra nővér lettem”.

A sztárséf legifjabb gyermeke érkezésének hírét közösségi oldalán osztotta meg – bejegyzésében azt írta: „Milyen csodálatos születésnapi ajándék, kérjük, üdvözöljétek Jesse James Ramsay-t, a 3,5 kilogrammos óriást”.

(via people.com)