Baba

Imádja az internet a fiatal nagymamát, akinek szinte egyszerre született négy unokája

Egy TikTok-videót imád az internet, amelyen egy nagymama egyszerre tartja kezében négy unokáját. Hárman közülük ikrek.
2024. Május 27.
nagymama unokákkal
Kép: pillanatkép / TikTok

A texasi nagymama még csak 54 éves, de már öt unokája van. Közülük négy szinte egyidős.

Amy Chizk 19 évig dolgozott ápolónőként újszülött osztályon, így nem állnak távol tőle a csecsemők. De azt ő sem gondolta néhány évvel ezelőtt, hogy szinte egyszerre fog négy unokája születni, mondta az 54 éves nagymama a Good Morning America-nak. A videóhoz annyit írt: Amikor a lányaid négy unokával ajándékoznak meg egy hónap alatt.

A videót Amy lánya, Sophie osztotta meg a TikTok-on. Neki egy lánya született nemrégiben, Winnie. Az asszony másik lányának, Sydney-nek hármasi ikrei vannak: Emery, Lucy és Elias. Ők márciusban születtek.

Amikor két lánya áprilisban összegyűlt, nem sokkal azután, hogy Winnie megszületett, megragadták az alkalmat, hogy fotókat és videókat készítsenek, amelyek közül az egyikből vírusvideó lett a TikTokon.

„Azt hiszem, amikor a videó készült, mindannyian jóllaktak és boldogok voltak, és kicsit melegük is volt, így ez sokat segített abban, hogy csendben maradjanak” – emlékezett vissza a nagymama.

Az 54 éves asszony öt gyermek nagymamája, a legidősebb unokája fiával és menyével él Skóciában.

Amy Chizk azt mondta, arra biztat minden nagyszülőt és szülőt, hogy élvezzék az újszülöttekkel töltött időt.

„Csak szeressük őket minden nap” – mondta. „Olyan gyorsan változnak. Szóval szeressétek őket úgy, ahogy most vannak, és ne kívánjátok, hogy nagyobbak legyenek, úgyis hamar eljutnak oda.”