Baba

Kisfiuk elvesztéséről beszélt Cristiano Ronaldo kedvese

Georgina Rodriguez a róla szóló dokumentumfilmben beszélt a tragédiáról.
2023. Március 28.
Anya és gyerekei a focipályán
Georgina Rodriguez és a gyerekek, Szaúd-Arábiában (Fotó: Getty Images)

Hamarosan itt van Georgina Rodriguez Hernández „Én, Georgina” című Netflix-valóságsorozatának második évada. Az előzetesben a portugál focista, Cristiano Ronaldo párja beszél azokról az érzésekről, amelyek a kisfiuk elvesztése után rohanták meg és amelyekből fel kellett állnia.

Az influenszer és a focista tavaly áprilisra várták ikergyermekeiket, ám míg Bella Esmeralda épen és egészségesen született meg, fiuk, Angel belehalt a szülésbe.

„Több mint 40 millióan követnek engem, de senki sem tudja, mit érzek valójában” – jegyzi meg az előzetes elején Georgina, mielőtt a videó belemerül abba a luxuséletbe, amelyet él. De hiába a fényűzés, a pénz sem védheti meg mindentől – utal a tragédiára az előzetes.

„Idén egy pillanat alatt átéltem életem legjobb és legrosszabb pillanatát” – mondja Georgina, akinek korábban több vetélése is volt és ennek tudja be, hogy kisfia nem élte túl a szülést.

Párjával, az éppen Szaúd-Arábiában légióskodó Ronaldóval három közös gyermekük született, és együtt nevelik a focista azon három gyermekét is, akiket béranya hozott a világra.