Baba

Így éli meg Kovács Áron, hogy ismét apa lesz

A műsorvezető arról beszélt, hogy hogyan éli meg, hogy ismét apa lesz.
2023. Május 09.
(Fotókredit: Schumy Csaba)

Ahogy arról korábban a Gyerekszoba.hu is írt, ötvenévesen újra édesapa lesz Kovács Áron – a műsorvezető március végén jelentette be, hogy ő és párja, Zsófi első közös gyermeküket várják.

Kovács Áron a Palikék Világa by Manna Három Igazság című podcast műsorában volt vendég, ahol arról kérdezték, hogyan készül az újbóli apaszerepre.

„Igen, idősebb leszek majd a fiamnál, meg igen, majd lehet röhögni rajtam, hogy nagyapád jött érted az óvodába, de közben meg a jó oldala az, hogy fiatalon tart. Plusz az idősebb szülő jobban tudja egy fiatalnál, mik az értékes pillanatok, mik a fontos üzenetek, mire van igazából szüksége a gyereknek” – mondta el a műsorvezető az adásban. „Én élek-halok a gyerekeimért, a legjobb barátaim egyébként, és én gyerek maradtam, nem véletlenül szeretem a gyerekek társaságát. Nagyon jól megértem őket, és magamat is jól megértetem velük, mert elég közel vagyunk egymáshoz, az életkor ellenére” – tette hozzá, és elmondta, hogy nagyon várja, hogy megszülessen a gyermeke, és a nagyobb gyermekei is várják már a kistesó érkezését.

Kovács Áronnak korábbi házasságából két gyermeke született, a most tizenhat éves Máté és a kilencéves Luca.

A teljes adást itt lehet megnézni:

 

A Borsonline nemrégiben arról számolt be, hogy a műsorvezető és párja, Zsófi összeházasodtak.

Forrás: Blikk.hu