Baba

Robbie Williams a családját választotta

Robbie Williams meghívást kapott az olimpiai játékok záróünnepségére, de mivel éppen azokra a napokra várták a kisbabájukat, nem vállalta el a megtisztelő feladatot.
2012. Augusztus 14.

A 38 éves énekes David Bowie 1971-es Life on Mars című számát adta volna elő a finálén. A felkérést elfogadta, több próba lezajlott már, mikor Robbie hirtelen visszamondta a szereplést. Az indok: felesége, Ayda Field éppen a záróünnepély körüli időszakban ad életet kislányuknak.

A szervezőket szinte megoldhatatlan feladat elé állította a művész, hiszen ez az esemény az angol zenei élet egyik legnagyobb seregszemléje az idei évben. Természetesen megértik, hogy Robbie számára a család fontosabb, azt vetik a művész szemére, miért nem jelentette be hamarabb, hogy nem fogadja el a felkérést. A sztár már márciusban közzétette a blogján, hogy babát várnak, hamarosan azt is megtudta az olvasóközönség, hogy Robbie és Ayda első közös csemetéje kislány lesz.

A sztár három éve még így nyilatkozott: „Tartok attól, hogy nem lennék olyan jó apa, mint kellene. Szörnyen önző vagyok, és magamon kívül senkivel sem törődöm. Eddig mindig azt csináltam, amit, ahol és amikor akartam.”

Mára már megváltozott a helyzet. Tavasz óta szinte mindenütt leendő kislányáról beszél, és a család körül forog az élete. Ezt mi sem igazolja látványosabban, mint hogy lemondta az olimpia sok millió néző előtt zajló záróünnepségére tervezett szereplését.

A cikk és a kép forrása: mirror.co.uk