Baba

Szabó Erika: Azt szeretném megvárni, amikor majd a kisfiam kér arra, hogy hadd szerepeljen velem egy fotón

Egy podcast műsorban beszélt arról is a színésznő, miért döntöttek úgy, hogy miért nem mutatják meg kisfiát a közösségi médiában.
2024. Február 25.
(Fotó: Fülöp Dániel via Fotocentral)

Szabó Erika és férje első gyermeke, Nolen tavaly októberben jött világra. A színésznő volt a legutóbbi vendége a Palikék világa by Mann – Az ilyen az élet című videós podcast műsornak, ahol az adásban négyhónapos kisfiáról és az anyaságról beszélgetett a műsorvezetőkkel.

A színésznő beszélt arról, hogy férjével már egy ideje tervezték, hogy babájuk legyen, de sokat kellett várniuk kisfiuk érkezésére. “Nagyon szerettünk volna egy kisbabát, csak hát sokat kellett rá várni, hogy megérkezzen az életünkbe. Nagyon boldogok voltunk, amikor ez végre eljött, és el is hihettük, hogy ez lesz. Mert én a 12. hétig azt éreztem, hogy még nem tudom elhinni, hogy tényleg anyuka leszek” – mesélte Szabó Erika az adásban, aki azt is elmondta, hogy nagyjából három év telt el, amíg remélték, hogy babát várnak.

Kisfiáról a színésznő elmesélte azt is, hogy „egy végtelenül békés kis ember érkezett a családjukba”, aki átalussza az éjszakákat, nagyon nyugodt, jó természetű baba.

Az adásban szóba került a közösségi média is, és az, hogy a színésznő és férje tudatosan azt a döntést hozták, hogy az ő gyermekük arccal nem fog szerepelni a közösségi médiában, kisbaba korában sem.

„Ilyenkor különösen nem, mert pont ez az az időszak, amikor ő ebben semmilyen módon nem tud állást foglalni. Ha ő tinédzserként szeretne az anyukájával feszíteni valami címlapon, hát az szuper lesz, én leszek a legbüszkébb. Meg hát most is gyönyörű, teát nyilván teleszórnám vele a világot, hogy mennyire cuki. De a férjemre is iszonyú büszke vagyok, még sincs rólunk nagyon közös kép. Nekem valahogy az életem így volt komfortos” – mondta el Szabó Erika.

„Tehát én azt szeretném megvárni, amikor majd a kisfiam kér arra, hogy hadd szerepeljen velem egy fotón. Ebben reménykedem, hogy ezt elérjük, de addig is megvárom, amíg ő kér erre” – tette hozzá.

A teljes adást itt lehet megnézni.

(via 24.hu)