Baba

Újra indul a Stílusakadémia!

Ideális ajándék lehet szeretteinknek és/vagy önmagunknak ötnapos stílus-tanfolyamunk, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!
2012. Október 30.

Minimum 6 jó okot tudunk arra, hogy a Stílusakadémiát válaszd november 17-18-án; november 24-25-én, valamint a záró napon: december 1-én.

1. Önbizalommal töltünk fel! Hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.

2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!

3. A szakma neves képviselői oktatnak! Többek között Gera Anna nemzetközi sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd a Cosmopolitan, Gurics Krisztina az Elle, és Laczkó Mónika a Marie Claire divat- és szépségszerkesztője.

4. A kurzus személyre szabott. Olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.

5. Ajándékokkal halmozunk el! A kurzus díja – bruttó 45 000 Ft – tartalmaz egy 20 000 Ft értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomagot, és egy negyedéves magazin előfizetési lapcsomagot (tartalma: Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Maxima).

6. Segítünk megőrizni a stílusod! A kurzus után egy hónapig személyre szóló konzultációt tartunk.

A tanfolyamot a Douglas Parfüméria támogatja, de ott lesz tanácsaikkal a Bársony Lézerklinika (szépészeti eljárások, zsírbontás, lézeres esztétikai eljárások), a Manna szappan (hand made, nature és biokozmetikumok), a Masca Fashion (magyar divatcikkek: magas minőség, elérhető áron), a Mystic Day (letisztult, elegáns divatáru, a dolgozó nő mindennapi viselete), és az Ungaroswiss (exkluzív óramárkák forgalmazója: Doxa, Edox, Gucci, Nina Ricci, Cornavin).

Stílusakadémia – ahol kitalálhatod önmagad!

További információ: www.stilusakademia.com