Család

Negyedik feleségét keresi a férfi, akinek eddig 60 gyereke született

Igazán nagyra törő tervei vannak az apukának.
2023. Január 17.
Három pakisztáni nő színes ruhában

Egy Quetta City-ben élő, 50 éves pakisztáni orvosnak a közelmúltban azért volt oka ünneplésre, mert világra jött a hatvanadik gyermeke. A büszke apuka, akit Sardar Jan Mohammad Khan Khiljinek hívnak, nem szeretne itt megállni, azt akarja, hogy feleségei legalább száz gyermeket szüljenek neki. Azért lássuk be, ez kicsit sem hétköznapi eset…

Anyukajelölt kerestetik

Ahhoz azonban, hogy ezt a tervét megvalósítsa, találnia kellene egy negyedik feleséget. A már meglévő három ugyan azt mondja, hogy kész arra, hogy további babákat szüljenek a férfinak, ő mégis vágyik arra, hogy új asszony érkezzen a házhoz.

Mint mondta, minden követ megmozgat azért, hogy megtalálja a negyedik feleséget, aki aztán újabb gyerekekkel ajándékozhatja meg, az összes barátját megkérte, hogy ha tud egy ideális jelöltről, semmiképp se tartsa magában. 

Hozzátette azt is, hogy legjobban lánygyermekeknek örülne, de természetesen a kisfiúkat is örömmel fogadja, a lényeg az, hogy meg se álljanak száz babáig.

Szüléssel indították az új évet

Nem meglepő, hogy lakhelyükön nagy ismertségre tett szert ez a nagycsalád, egyáltalán nem mindennapi dolog ugyanis, hogy valaki 60 gyereknek legyen az apja. 

A legújabb, csemete egy kisfiú, aki a Haji Khushhal Khan nevet kapta  és 2023 január 2-án látta meg a napvilágot. A lelkes apuka abban bízik, hogy idén még legalább egy újabb babával bővül a család, ám ha sikerül megtalálnia a hőn áhított negyedik feleséget, akár több új gyermeke is születhet…

(Forrás: Via, Fotó: Getty Images)