Család

Ábel Anita: „A hamisság hamar kiderül”

Új televíziós munkájáról, és lányáról is nyilatkozott a színész.
2023. Április 06.
ábel anita
Ábel Anita, Fotó: fotocentral

Ábel Anita jelenleg az Ide süss! műsorvezetőjeként látható a Viasat3 csatornán.  Mint a Blikk interjújában elmondja, régi vágya volt gasztronómiai műsort vezetni. Ugyanakkor bevallja, hogy nincs affinitása a cukrászathoz. „Éppen ezért inkább vezetem ezt a műsort. (…) Főzni szoktam, de azt sem tartom hobbimnak, én nem a konyhában élem ki a kreativitásom.”

Ábel Anita nem tartja magát „celebnek”, mint mondja, nem is él úgy. „A hivatásom az, hogy színésznő és műsorvezető vagyok. Imádom a szakmám. Önazonos legyen az ember, akkor mindig fennmarad az egyensúly, a hamisság hamar kiderül.”

Épp ezért a közösségi oldalak által közvetített életérzéssel sem igazán tud azonosulni: „Mindegy mit mutatunk az Instán, a Facebookon, magunknak úgysem lehet hazudni.”

Ő az egyensúlyt inkább úgy teremti meg, hogy a családjára és önmagára koncentrál, nem foglalkozik azzal, mások mit csinálnak. „Sok embernek tudnám ajánlani” – mondja az interjúban, ahol a szerző utal rá, hogy korábban elárulta, bizonyos értelemben élete legnagyobb sikerének kislányát, Lucát tartja. „A lányom csodálatos ember, mint minden szülőnek a gyereke. Őt kellene megkérdezni, mit gondol erről (édesanyja sikereiről – a szerk.), de ennek nincs nagyon esélye, mert nem szeretne a nyilvánosságban élni” – fejtette ki a színész.