Család

Adam Sandler elárulta, milyen karriertanácsot adott lányainak

A színész két tizenéves lány édesapja.
2023. November 21.
Adam Sandler és családja (Fotó: Gregg DeGuire/Stringer/Getty Images)

Adam Sandler lányai, a tizenhét éves Sadie és a tizenöt éves Sunny a Leo című új animációs film karaktereinek kölcsönözték a hangjukat nemrégiben – a mese premierjén pedig együtt vett részt a család.

A színész a People magazinnak beszélt arról, hogy eddig milyen tanácsokat osztott meg lányaival a karrierjükkel kapcsolatban. „Azt mondtam nekik, hogy érezzék magukat jól azzal kapcsolatban, amit csinálnak és hogy milyen keményen dolgoztak” – mondta Sandler. „Ne engedd, hogy túl sok ember megpróbáljon a fejedbe férkőzni. Ha úgy érzed, mindent beleadtál, mást nem is kell kérned.”

„Mindig szórakoztató a családommal együtt lenni” – mesélte a színész, aki lányaival és feleségével is együtt dolgozott az animációs filmen. „Valahogy ez az, amit gondolnak arról, hogy belevágnak és a szenvedélyük, és jó velük tanulni.”

Sandler és lányai a nemrégiben együtt szerepeltek a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című filmben, amiről elmondta, hogy nagyon jól érezték benne magukat. A színész elárulta azt is, hogy nem biztos abban, hogy gyerekei követik a vígjáték műfajában is, mert „szeretik a komoly dolgokat” – de a közös filmben jól érezték magukat.