Család

Aranyos videó: különleges szerepben a nagymamák az esküvőn

Egy esküvői fotós osztotta meg a megható videót.
2024. Március 03.
(Kép forrása: Getty Images)

Aranyos videót és fényképeket osztott meg egy pár esküvőjéről egy esküvői fotós, Joshua Huggett. Az esküvőn a két nagymama voltak azok, akik virágszirmok szórtak az oltár felé vezető úton, hogy így vezessék fel a menyasszonyt.

A videóban „virágos nagymamáknak” nevezi őket a fotós – ez angolul flower granny-ként hangzik, az eredetileg flower girls alapján, ami a virágszirmokat szóró kislányokra szokott utalni, akik felvezetik a menyasszonyt –, aki másoknak is javaslatot tett arra, hogy kérjék fel nagymamáikat erre a különleges szerepre. Amit a videóban lévő nagymamák láthatóan nagyon élveztek. Ez pedig valóban egy kedves és különleges módja annak, hogy még jobban bevonjuk a nagyszülőket is az esküvőbe.

A videóhoz érkezett hozzászólások alapján sokaknak elnyerte a tetszését ez az ötlet. „Teljesen libabőrös lettem! A mosoly a nagymamák arcán… Megfizethetetlen!!!! Szép! Hosszú, boldog, csodálatos házasságot kívánok!!! (Remélem, ez egy trend lesz… e valóban igazán gyönyörű!)” – írt egy kommentelő.

Egy másik hozzászóló hozzátette: „Milyen kedves, ez lesz a legszebb emlék. Olyan különleges, ha két nagyszülő van az esküvőn, még különlegesebb megosztani velük ezt a pillanatot”.

Valaki pedig egy saját emléket osztott meg, amikor a lányuk esküvőjén mind a négy nagymama hasonló szerepben virágszirmokkal vezette fel a párt, akiknek a kétéves unokahúga pedig a gyűrűket vitte.

(via Motherly)