Család

Brad Pitt az egyik gyereket fojtogatta, a másikat felpofozta – áll a vádban

Fizikailag és szóban is bántalmazta Brad Pitt a gyerekeket és őt is  – állítja Angelina Jolie egy új bírósági beadványban.
2022. Október 05.
Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie, Brad Pitt Fotó: Getty Images

A Sky News friss cikke szerint repülőútra indult a család 2016-ban Franciaországból az Egyesült Államokba, ahol Brad némi kiabálás után az egyik gyereket fojtogatta, a másikat felpofozta és sörrel, borral öntötte le őket. Angelina a védelmükre kelt, mire férje megragadta a fejét, megrázta és a mosdó falának lökte. Öt nappal később Angelina beadta a válókeresetet. Az incidens idején a gyerekek 8 és 15 év között voltak. A válóper 3 évig tartott. A pénzügyi és a gyermekfelügyeleti kérdések még mai napig megoldatlanok.

Miután leszállt a gép, a férfi állítólag megpróbálta megakadályozni, hogy a család elhagyja a gépet. Ekkor ismét bántotta az egyik gyermekét. A színésznő elmondása szerint már az út előtt agresszív volt Pitt. A történtek nagyon megijesztették a gyerekeket. Sírtak, könyörögtek a férfinek.

Hat évvel ezelőtt névtelenül adta be Jolie a keresetet, az FBI vizsgálatot indított a színész ellen, de nem emeltek vádat, mert Pitt tisztázta magát.

Az egykori házastársak között időközben jogi vita alakult ki a közös tulajdonú, dél-franciaországi szőlőültetvényük miatt. Az adok-kapokban jöttek felszínre most a repülőút részletei.  

Álomházasságnak indult

Angelina és Brad 12 évig voltak Hollywood álompárja, 2014-ben házasodtak össze.

Nyitókép: Angelina és Brad egy 2015-ös eseményen (Forrás: Getty Images)