Család

Családi programajánló hétvégére: november 18-19.

Ha végre véget érnek a dolgos hétköznapok, könnyebben találhattok időt egy kis kiruccanásra. Ehhez mutatunk pár klassz ötletet!
2023. November 17.
Családi programajánló

Családi délelőtt a Koraszülöttek Világnapja alkalmából – november 18.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők a Koraszülöttek Világnapja alkalmából tartandó II. Családi Délelőttön szombaton, november 18-án, 10 és 14 óra között a Ferencvárosi Művelődési Központban (1097 Budapest, Haller utca 27.)

Programok :
– Zengő-bongó (Znamenák Ritával)
– Veronaki Trió koncertje
– Korai Fejlesztési Tanácsadás ( Apróka fejlesztőház )
– Babahordozási- és szoptatási tanácsadás (Czétényiné Koltai Anna )
– Terápiás kutyabemutató (Kutyával az Emberért Alapítvány)
– Hangszersimogató
– Arcfestés
– Lufifújás
– Nasi büfé

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előregisztrációhoz kötött. A jelentkezést az [email protected] címre kell elküldeni a részt vevő felnőttek számának, illetve a gyermekek létszámának és életkorának megjelölésével.

program nov 18

Szidónia napi Kertünnep szombaton

Szombaton érdekes előadásokkal várják az érdeklődőket a SZIDÓNIA NAPI KERTÜNNEPEN a Herrich-Kiss villában, Budapesten a XVIII. kerületben, a Margó Tivadar u. 116-118. szám alatt!

Hallottál már az esőkertről? Miért egyre fontosabb a kialakításuk? Hogyan védekezhetünk a villámárvizekkel szemben? AZ ESŐKERTEKRŐL Novotny Orsolya tájépítész mesél 11:00 órakor.

Kóstoltál már gyógyteát? Ismered a gyógyfüveket? Érdekel hogyan, és miért fogyassz egészségvédő táplálékokat? AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ TÁPLÁLÉKOKRÓL Tasnádi Vera fitoterapeutától hallhatnak az érdeklődők 12:00 órakor.

Családi programajánló hétvégére: november 18-19.

Vasárnap Veszprémben

November 19-én fantasztikus családi délelőttön vehettek részt Veszprémben az Agorában! Ahogy a szervezők ígérik, minden is lesz, amitől egy kisgyermekes család jól érzi magát! Kézműveskedés, mézes díszítés, Ringató könyvvásár, és egy igazi családi koncerttel készül nektek az Ovimuzsika!

És két fontos gyűjtésben is résztvesz a Ficsak Veszprém Alapítványa:
– Az anyaegyesület, a Fiatal Családosok Klubja idén a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt támogatja. Nekik gyűjtenek. Akinek volt már kórházban a gyermeke, tudja, hogy miért.
– És nem szeretnének elfeljtkezni az alapító elnökük családjáról sem. Hamarosan jönnek a részletekkel, hogy a korán árván maradt gyerekeknek mit találtak ki!

Családi programajánló hétvégére: november 18-19.

 

Nyitókép: Getty Images