Család

Egy nyugdíjas klub lakói eltáncolták Rihanna félidős show-ját

Rihanna virágot küldött egy csoport nagymamának, miután látta a videót, amin újra előadták Super Bowl-beli előadását.
2023. Március 09.
Rihanna színpadon
Rihanna a Super Bowl félidei show-jának fellépője. Kép: Kevin Sabitus/Getty Images

A Kentucky Arcadia nyugdíjas otthon nagymamái komoly szereztek tizenkét másodperces TikTok-videójukkal, amelyen fehér ruhás hölgyek oldalra lépve felfedték a csupa vörösbe öltözött „Rihannát”.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

Azóta a művésznő is látta a produkciót, elárulta, hogy küldött egy csokor virágot a létesítménybe, és “csodálatosnak” nevezte a táncot – írja a DailyMail.

Az óriási fehér rózsacsokorhoz egy üzenetet csatolt, amely így szólt: „Ti, hölgyeim, csodálatosan táncoltok. Szeressétek a Roc Nationt! Rihanna.”

Jay Z, a lemezkiadója alapítója szintén egy csokor vörös rózsával és egy üzenettel érkezett: “Imádjuk a TikTokot itt, a Roc Nationnél.”

A központ közösségi kapcsolatokért felelős igazgatója, Paige Oakes az ajándékokról a BuzzFeed Newsnak nyilatkozva bevallotta: “Egyszerűen csak sokkot kaptunk.” „Nem igazán gondoltuk, hogy ez valaha is megtörténik, mert tudjuk, hogy az énekesnő elfoglalt, és nem igazán tudtuk, hogy látta-e vagy sem. De feldobta a napunkat a tudat, hogy eljutott hozzá, és élvezte, ahogy lakóink az ő zenéjére táncolnak és szórakoznak.” A hölgyek először február 23-án osztották meg videójukat, amihez ezt írták: „A mi félidős műsorunk > Rihanna félidei műsora”. Az internet úgy tűnik, egyetértett véleményükkel, mert néhány óra leforgása alatt hatalmas számokat produkált a videó.Kapott hárommillió like-ot, és több ezer hozzászólást, amiben csupa jót kívánnak az éltes korú hölgyeknek. 

Íme, még egy gyöngyszem tőlük: