Család

Először voltak a szülei az utasai a pilótának – megható beszéddel köszöntötte őket

A pilóta pályafutása legemlékezetesebb repülésének nevezte az utat.
2023. November 08.
(Kép forrása: Getty Images)

Megható beszédet mondott a repülőút előtt egy dél-kaliforniai pilóta Jason Schuessler, köszöntve szüleit, akik pályafutása során először voltak általa vezetett járat utasai, számolt be róla a FOX KTVU 2.

A beszédről készült egy videó is, amit a TikTok-on tettek közzé. A pilóta a múlt hónapban vezetett egy Los Angeles-ből Denverbe tartó repülőt, amin miután köszöntötte az utasokat, elmondta: „Ez a mai lesz a pályafutásom legemlékezetesebb repülése”. A férfi elmagyarázta, hogy szülei „az élete két legfontosabb, legtámogatóbb és legszeretőbb embere”, akik éppen a gépen vannak.

„Végre első kézből láthatják a kemény munkájuk és elhivatottságuk eredményét” – mondta a pilóta, akinek szavait kitörő taps követte.

A most 38 éves Schussler négyéves korától pilóta szeretett volna lenni, és háláját fejezte ki a szüleinek, akik támogatták abban, hogy valóra tudja váltani az álmát.

A férfi elmondta, hogy nyilvánosan is szeretné elismerni szülei kemény munkáját és különösen az évek során hozott áldozataikat. „És köszönöm teljes szívemből, hogy a lehető legjobb szülőket kaptam, akiket egy srác remélhet” – tette hozzá.

Schuessler már kilenc éve dolgozik pilótaként, szüleinek pedig úgy sikerült végre vele utazniuk, hogy hazafele tartottak Los Angeles-ből, ahol a férfi éppen volt.

„Nem voltam ideges amiatt, hogy a szüleim a gépen repültek. Inkább izgalom volt, mint idegesség. Nagyon örültem, hogy megoszthattam velük ezt az élményt” – mondta a férfi.

A pilóta videójához édesanyja is hozzászólt, aki azt írta: „Jason, nagyon büszkék vagyunk rád!! Ezt soha ne felejtsd el!! Nagyon szép meglepetés volt ez nekem és apának! Szeretünk!!”.

@jshue85 Today, after close to 9 years as an Airline Pilot, I finally had the opportunity to have my parents on one of my flights! They sacraficed so much over the years to ensure my dreams became a reality. Today, will hands down, be the most MEMORABLE flight I will have operated. #airlinepilot #airlinepilotlife #pilotparents #unitedairlines #unitedairlinestiktok #aviation #avgeek #avgeeksoftiktok #ngpa #firstofficer #boeing737 #lax #guppy@ABC News @NBC @Jimmy Kimmel Live @KTLA 5 Entertainment @CNN ♬ original sound - J-Shue

 

Nemrégiben egy olyan különleges esetről is írtunk, ahol egy Angliában élő apa és lánya úgy repülhettek együtt egy közös járaton, hogy mindketten pilóták voltak a gépen.