Család

Elvesztette első babáját Barta Sylvia

A műsorvezető egy podcast adásban beszélt a nehéz időszakról.
2023. Május 30.
(Fotó: TV2/press.tv2.hu)

A Három igazság – Palikék Világa  by Manna podcast műsorának a vendége volt Barta Sylvia, aki nagyon őszintén beszélt egy fájó emlékről, élete egy nagyon nehéz időszakáról. A televíziós 2000-ben ismerte meg a férjét, akivel 2002-ben össze is házasodtak, és nagyon szerettek volna gyermeket. De sajnos egy tragédiával kellett szembenézniük.

„Mi az első babánkat elvesztettük. Ráadásul úgy vesztettük el a babát, hogy az első olyan ultrahang-vizsgálatra mentünk, ahová közösen lehet az apával menni. Kint várakoztunk a folyosón, izgatottan, mint két tinédzser. Állítólag már lehet látni, nem csak foltokat, hanem ez az első alkalom, amikor már egy picike babát látsz. (…) Végre szólítottak, bementünk. Hasi ultrahang, és nagyon sokáig nem szólalt meg az orvos. Aztán mondta, hogy sajnos itt nincs minden rendben. Óriási csönd, éreztem, hogy a mellkasomra nehezedik onnan föntről valami. Alig kaptam levegőt – egyébként most is, ahogy mesélem. Azt mondta, hogy ennek a babának nincs szívhangja, ez a baba már nem él. Onnantól kezdve egy darabig megsemmisültem. Nem is emlékszem, hogy pontosan mi történt. Valahogy összeszedtük magunkat. Arra emlékszem, hogy azon a folyosón, ahol ott virgoncan vártuk, hogy bemehessünk, úgy mentünk ki, hogy azt éreztem, mintha ólomcipőt viselnék. Alig tudtam kivonszolni magam. Beültünk a kocsiba és csak ültünk sokáig, és egy szót nem tudtunk szólni” – mondta el a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy nagyon sok idő volt, amire fel tudták dolgozni a történteket.

Barta Sylvia-nak és párjának azóta két gyermeke született, két lányuk: az idősebb, Zsófia 2004-ben, a fiatalabb, Dorka pedig 2006-ban jött világra.

A teljes podcast adást itt tudod megnézni:

 

 

(via blikk.hu)