Család

Észreveszed a hibát a karácsonyi kekszeken?

Első ránézésre tökéletes mézeskalácsokat sütött az anyuka, az apuka és a gyerekek, van azonban egy apró hiba a kekszeken!
2023. November 28.
Mézeskalács képrejtvény

A karácsonyi készülődés egyik legörömtelibb része a közös sütögetés, aminek lényege nem is az, hogy cukrászati remekműveket alkossunk.

Az anyuka, aki alig várta, hogy november végéhez érjünk és elkezdhessék a próbasütögetést az apukával és a gyerekekkel, azonban igen maximalista.

Megtalálod, hol a hiba?

Mindent megtett azért, hogy az ő mézesfiguráik a lehető legcsinosabbak legyenek, még attól sem riadt vissza, hogy előre kiszámolja a díszítőelemeket. Igen ám, de az egyik kíváncsi kiskukta elcsent közülük egyet, így egy, a többitől eltérő darabbal pótolták ki a dekorációt.

Megtalálod, mit falt fel a konyhai segítő, és hol tér el a mézeskalácsból készült emberke a többitől? Indulhat a stopper!

Frissen sült, feldíszített mézeskalácsok

Mutatjuk a megoldást!

Ha igazán szemfüles vagy, valószínűleg pár másodperc elég volt ahhoz, hogy észrevedd, az egyik piros-fehér, lábakat díszítő cukorkát emelte el sütés közben a kisgyerek.

Szerencsére akadt még otthon az édességből, bár más mintával. Az anyuka ezzel pótolta a hiányt, így a kis malőr szinte észrevehetetlenné vált. De a szuper megfigyelők tekintete bizony nem siklik el felette! Te megtaláltad?

Ha nem, akkor segítünk: kékkel bekarikáztuk a jó megoldást a fejtörőben, nézd csak!

Feldíszített karácsonyi mézeskalács