Család

Gyerekeivel való kedvelt időtöltésükről beszélt Olivia Wilde

A színésznőnek két gyermeke született, egy fia és egy lánya.
2024. Január 22.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Olivia Wilde a hétvégén részt vett egy színpadi darab bemutatóján, ahol a People magazin kérdezte őt a gyermekeiről. „Annyira nagyszerűek. Nagyon, egészségesek és boldogok. Már most olyan, mintha hatalmas tinédzserek lennének, nagyon sokat szórakozunk. Ők a legjobb barátaim” – mesélte Wilde a lapnak.

A harminckilenc éves színésznőnek két gyermeke született korábbi párjától, Jason Sudeikis színésztől: fia, Otis Alexander kilencéves, és lánya, Daisy Josephine hétéves.

„Nagyon jól érezzük magunkat. Nagyon aktívak. Zenészek és sportolók, menők” – mondta el a színésznő, aki megosztotta azt is, hogy gyerekei dobolnak és énekelnek, és ők egy nagy karaokes család. A dalválasztásaival kapcsolatban azt mondta, hogy ez gyakran változik nála, és jelenleg sok Taylor Swift zenét hallani náluk. „Nagyon sok Taylor, Olivia Rodrigo és Billie Eilish” – válaszolta a lap kérdésére.

Nem Olivia Wilde az egyetlen híresség, aki gyermekei zenei ízléséről beszélt nemrégiben. George Clooney például azt osztotta meg, hogy milyen zenét hallgatnak az autóban ikergyermekeivel, amikor iskolába viszi őket – a választásuk igazán meglepő, amiről itt írtunk korábban.