Család

Így köszöntötte születésnapos lányát Reese Witherspoon

Megható sorokkal köszöntötte a születésnapos Ava-t a színésznő.
2023. Szeptember 10.
Resse Witherspoon a gyermekeivel, 2019-ben (Fotó: Stefanie Keenan/Contributor/Getty Images)

Reese Witherspoon színésznő lánya, Ava Phillippe a hétvégén ünnepelte a 24. születésnapját. Édesanyja megható sorokkal köszöntötte lányát Instagram oldalán, ahol egy friss közös fotót is megosztott, és egy fényképet Ava gyerekkorából is.

„Boldog születésnapot a ragyogó lányomnak! Életem boldogsága látni téged felnőni és a leginspirálóbb, a legfigyelmesebb, kreatív, dinamikus és humoros nővé lenni. Sokat tanulok abból, hogy az anyukád vagyok. Mennyire szerencsés vagyok??!! Határtalanul szeretlek” – írta a bejegyzésében a színésznő.

 

Witherspoon-nak három gyermeke van. Ava mellett a tizenkilenc éves Deacon Phillippe és a tizenegy éves Tennessee James Toth édesanyja is. Lányának és idősebb fiának az édesapja a színésznő első férje, Ryan Phillippe, Tennessee édesapja pedig Witherspoon második férje, Jim Toth.

Ahogy arról korábban írtunk, a színésznő is nagyon kedves köszöntéseket kapott a születésnapján a gyermekeitől. Ava például a következő sorokkal köszöntötte: „Annyira szerencsés vagyok, hogy a mamámnak nevezhetem! Ő egy igazi természeti erő. Miközben végtelenül inspirál engem, és annyira büszke vagyok mindenre, amit elért, leginkább azt csodálom, amilyen kíváncsi, figyelmes, kedves és szerető emberként mozog a világban. Minden évben csak még több okot találok arra, hogy szeressem őt”.

(via people.com)