Család

Így szoptatja ikreit Borbély Alexandra – békés fotó

Előtte nehezen képzeljük el, hogy milyen érzés lesz, de mikor ott vagyunk, kiderül, milyen természetes.
2023. Február 15.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin
Fotó: fotocentral

Amióta Borbély Alexandra és Nagy Ervin kislányai megszülettek, szerencsére több posztban is láttuk őket, még ha a szülők úgy is döntöttek, hogy arcukat nem mutatják.

Ezúttal különösen intim pillanatot mutatott meg életükből a színésznő: éppen szoptatja a babákat. ITT tudod megnézni az igazán harmonikus fotót.

Ez vélhetően nem egyszerűen egy családi fotó, de kiállás is az anyatejes táplálás fontossága mellett, és talán annak érzékeltetése is, hogy ez a téma nem lehet tabu, hiszen a legtermészetesebb dolgok egyike.

„Minden tiszteletem! Olyan szívet melengető látni mikor főleg egy sikeres anyuka hordoz és szoptat – ráadásul ikreket -, és még nyíltan fel is vállalja! Eddig is szívesen néztem a filmeket, amikben szerepeltél de most aztán személyes kedvencem lettél! Még sok sok gyönyörű szép szoptatós időt kívánok nektek!” – írja egy kommentelő, más hozzáteszi: „Csodás képek egy csodás időszakról!”

Nagy Franciska és Nagy Elza október 12-én születtek. Eredetileg december elejére várták őket, de tudjuk, ikreknél szokványos, hogy nem töltik ki a negyven hetet. Gondos táplálással persze hamar be tudják hozni a súlyhátrányt. Szoptatással minden fontos tápanyagot megkapnak, és még az immunrendszerük is erősödik.

Természetesen megfelelő lehet egy baba etetésére a tápszer is, hiszen ezeket a termékeket ma már úgy állítják össze, hogy minél inkább hasonlítsanak az anyatejre. Ashley Graham például nemrég úgy döntött, hogy abbahagyja ikrei szoptatását, számára „túl nagy munkát” jelentett ez a tevékenység, és ezt a döntését is el kell fogadnia a külvilágnak. Nem beszélve azokról az édesanyákról, akik szeretnék, de valami miatt nem tudják hagyományos módon etetni gyermeküket.