Család

Ilyen időre készülhettek augusztus 20-ra

Sokan tartottak attól, hogy idénre már vége a nyárnak, van azonban egy jó hírünk: sulikezdés előtt lehet még párat csobbanni!
2023. Augusztus 18.
Tóban fürdő kisfiúk

Szuper hír ez az augusztus 20-i hétvége előtt, hiszen hiába nem járt most az ünnep plusz egy vagy két szabadnappal, attól még sokan felkerekednek ilyenkor, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen idő várható.

A koponyeg.hu előrejelzése még abba is betekintést engedett, mik a kilátások a jövő hétre!

  • Pénteken a sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, délután pedig elszórtan lehet számítani frissítő záporra, zivatarra. A hőmérséklet 30-33 fok körüli alakul majd.
  • Szombaton is igazán napos időre lehet készülni, inkább csak a nap első felében úszhatnak felhők az égen. Olykor csapadék is előfordulhat. A hőmérők higanyszála egyre magasabbra kúszik majd, 30-36 fokos kánikulára készülhetünk.
  • Vasárnap, augusztus 20-án sok-sok napsütés és kevés felhő valószínű, csapadék nélkül. A meleg tovább fokozódik, 31-36 fok körül alakul a hőmérséklet.

A hőség aztán jövő hét elején sem hagy alább, igazi strandidő várható. Országszerte sok napsütés és hőség várható eső nélkül, a hőmérséklet akár a 36-37 fokot is elérheti

Fotó: Getty Images