Család

Irina Shayk és Bradley Cooper ezt mondják lányuknak, mielőtt iskolába indítják

Az egykori pár arra tanítja lányát, hogy az „igazi szépség” belülről fakad.
2023. Április 25.
Irina Shayk
Irina Shayk (Fotó: Gotham/Contributor/Getty Images)

A modellként foglalkozó Irina Shayk a Harper’s Bazaar-nak mesélt az anyaságról, és arról, hogy jószívű kislányának köszönheti, hogy megtanulta elfogadni önmagát, a hibákkal és minden mással együtt. Shayk-nek egy gyermeke van, a hatéves Lea De Seine, akinek édesapja Bradley Cooper színész.

„Csak megtanultam szeretni a tökéletlenségeimet. Mindenedet szeretned kell, ami vagy. A lányomnak nagy szerepe van abban, hogy miért kezdtem el még jobban szeretni magam” – mondta el a modell azzal kapcsolatban, hogy mindig ennyire magabiztos volt-e. „Azt szokta mondani: »Nagyon szeretem Apát, nagyon szeretem Anyát, nagyon szeretem Mamát, szeretem Dédmamát, szeretem Babulyát« – aki az édesanyám. Majd azt mondja: »És nagyon szeretem magamat«.”

Shayk hozzátette: „És a lányomra nézek, és azt mondom: »Hű, én nem ilyen voltam hatévesen«. Tudod, hogy értem? Hatévesen nem voltak ilyen gondolataim. De ezt kell tanítanunk a gyermekeinknek”.

Megosztotta azt is, hogy szerinte és Cooper szerint lényeges hangsúlyozni, hogy mennyire fontos kedvesnek lenni másokkal. „Arra tanítjuk a lányunkat, hogy a legfontosabb az, hogy kedvesek legyünk az emberekkel. Minden alkalommal, amikor iskolába indítjuk, azt mondjuk neki: »Emlékezz a kedvességre és a szeretetre«” – mondta el a lapnak Shayk.

A modell édesanya hozzátette, hogy a kedves embereknek van egy „igazi szépsége”, túl a felszínen. „Ez nem arról szól, hogy álarcot teszünk fel, sminkelünk, megmossuk a hajunkat, vagy szép ruhát veszünk fel” – fogalmazott, és elmondta, hogy a TikTok és az Instagram, a közösségi média világával a lánya más környezetben nő fel, mint amilyenben ő nőtt fel, és ez időnként megijeszti. „De a legfontosabb az, hogy a lányunknak nagyobb értékeket tanítsunk, mint kívülről csinosnak lenni.”

Shayk és Cooper négy évig alkottak egy párt, kislányuk 2017 márciusában született meg. A pár ugyan 2009-ben szakított, de megmaradt köztük a barátság.

Az egykori sztárpárnál a közös gyermeknevelés is remekül működik – ahogy arról korábban mi is írtunk, Irina Shayk, 2021 szeptemberében „szerető, gyakorlatias apának” nevezte exét Bradley Coopert, és azt mondta, soha nem hív dadát, mindig a lányának szenteli minden idejét, ha ketten vannak.

(via today.com)