Család

James Van Der Beek megosztott egy felvételt, amin lánya először énekelt egy műsorban

A Dawson és a haverok színészének legidősebb gyermeke először énekelt közönség előtt.
2024. Március 01.
(Fotó: Ray Tamarra/Contributor/Getty Images)

Egy Instagram-videót osztott meg James Van Der Beek, amiben a kulisszák mögötti pillnat is látható, amikor lánya, a tizenhárom éves Olivia Lee Ann Womack – I Hope You Dance című dalát énekelte a We Are Family című műsorban. Ez a televíziós műsor hírességek nem híres rokonait mutatja be, akik az adásban duettet adnak elő a közönség előtt rejtve lévő híres családtagjukkal, írja a Good Morning America.

„Nagyon büszke papa vagyok ma este. Az elsőszülött lányom ma este a We Are Family című műsorban szerepelt a Fox-on” – mondja Van Der Beek a videóban, mielőtt megmutatja a kulisszák mögötti felvételeket. Köztük aranyos pillanatokat, amikor készülnek a forgatásra, próbálnak a producerrel, és miközben a színész együtt énekel a lányával, miközben a kuliszák mögül nézi a műsort.

„Annyira büszke vagyok a kisbabámra. És azért neveztem így, mert amikor ma este figyeltem, csak az újszülöttet láttam a bölcsőben, akinél nem tudtam abbahagyni, hogy ámulattal nézzem” – írta a videóhoz a színész.

A felvételen Olivia elmondta édesapjának, hogy: „Nagyon jól éreztem magam, újra meg szeretném tenni, és meg is fogom”.

Van Der Beek a bejegyzésben arról is írt, hogy eszébe jutott a pillanat, amikor elmondta édesanyjának, hogy szeretne színészettel foglalkozni, és megosztotta, hogy lánya színészet és fellépés iránti érdeklődése miben hasonlít az ő fiatalkori színészi karrierjéhez. „15 éves koromban mondtam először édesanyámnak, hogy szeretnék profi meghallgatásra menni. Nem tartott vissza. Elvitt New York-ba, és végigvezetett rajta. Így amikor felmerült a We Are Family lehetőség, és a 13 éves lányom olyan volt, mint a másolatom abból a korból… hagytam, hogy felvegyen egy videót. Aadtam neki néhány énekleckét. És végigvezettem őt ezen” – írta a posztban, és azt is elárulta, hogy Olivia korábban nem énekelt mások előtt.

A színésznek és feleségének, Kimberlynek – akivel 2010-ben házasodtak össze – Olivia mellett öt gyermekük született: Joshua tizenegy éves, Annabel tízéves, Emilia hétéves, Gwendolyn ötéves, és Jeremiah kétéves.