Család

Jessica Alba családja egy fontos születésnapi hagyományáról beszélt

A születésnapi hagyományaik közül van egy, ami kiemelt jelentőségű a színésznő és családja számára.
2023. Augusztus 22.
(Fotó: Prince Williams/Contributor/Getty Images)

Jessica Alba-nak és férjének, Cash Warren-nek három gyermeke van: idősebb lányuk Honor Marie tizenöt éves, fiatalabb lányuk Haven Garner tizenkét éves, kisfiuk, Hayes Alba pedig ötéves múlt. A színésznő a Honest Renovations sorozat New York-ban megrendezett vetítésén beszélt a People-nek családjáról és a születésnapi szokásaikról.

Elmondta a lapnak, hogy a születésnapok korábban is nagy dolognak számítottak náluk. „Nagy mexikói családom van, így minden születésnapon legalább ötvenen voltunk, és sok család lakott autótávolságra, így szinte minden második hétvégén volt születésnap vagy ünnepség. És mindig voltak gitárok és nagyon sok étel. Az emberek sok nagyszerű ételt és játékokat hoztak magukkal” – mondta el a People-nek, és hozzátette, hogy ő is igyekszik a legtöbbet kihozni a születésnapokból, hogy a gyerekeinek maradandó emlékei maradjanak a születésnapjaikról.

Ennek kapcsán beszélt arról, hogy a születésnapoknak van egy igazán kiemelkedő része férjével és gyermekeivel. „Egyben biztos az is, hogy valóban jelentőségteljes üdvözlőlapokat adnak. Ez az, amire a gyerekeim igazán büszkék, az üdvözlőlapokra, amiket egymásnak és nekünk írnak” – mondta el a lapnak Alba. „És ez nagyon aranyos. Valószínűleg ezt tartják a legnagyobb becsben – valószínűleg jobban, mint a party-kat” – tette hozzá.

A közelmúltban pedig volt is egy születésnap a színésznő családjában, lánya, Haven ugynais augusztus közepén lett tizenkét éves. A színésznő közösségi oldalán megosztott egy videó-montázst köszöntő bejegyzésében.

„Boldog 12. születésnapot az angyalomnak, a ragyogó fényemnek, az Oroszlán babámnak, te vagy a tűz és a gyengédség, ebben a bölcs és gyönyörű lélekben. Mindig benne vagy a mókában (rajtad ne múljék) és a szórakozásban” – írta a bejegyzésben. „Havie, minden egyes nap lenyűgözöl, és minden ember számára fényt hozol, akivel találkozol. Köszönöm, hogy az egyik legnagyobb tanítóm vagy – állandóan inspirálsz, az idős lelked, a fiatal szellemed, a képességed, hogy mindenen átlátsz, a gyengéd szíved és a határtalan tehetséged – abszolút bármit meg tudsz tenni, amit csak kitalálsz, és meg is teszed” – tette hozzá.