Család

Judy: Különleges kapcsolat a miénk

Az énekesnő elmondta, hogy kislánya nagyon bölcs és nagyon jól látja a dolgokat.
2023. Március 14.
(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Judy-t nemrégiben a Sztárban Sztár című műsorban láthatta a nagyközönség, ahol a negyedik adásig jutott, ám a hétvégi adásban ő esett ki a versenyből. A műsort követően a Groovehouse énekesnője a Blikk-nek nyilatkozott – komolyabb témában is. Korábban ugyanis arról írt a lap, hogy az énekesnő és férje házasságukban nehéz periódust élnek át.

„Balázzsal mindketten azon munkálkodunk, hogy megmentsük a házasságunkat. Tény, hogy az utóbbi hetekben a Sztárban Sztár és az anyaság foglalta le minden időmet, de még nem mondtuk ki, hogy vége. Szeretnénk rendbehozni a kapcsolatunkat, de a nyilvánosság kizárásával” – mondta el most Judy.

Az énekesnő kislányáról, Majáról is beszélt, mint mondta, bármiben számíthat rá.

„Maja a legcukibb, ő a családunk legbölcsebb tagja. Fiatal kora ellenére nagyon jól látja a dolgokat, sokkal érettebb, mint a korabeli gyerekek. Különleges kapcsolat a miénk, ő az én kabalám…” – mesélte a Blikk-nek az énekesnő, aki azt is elmondta, hogy kislánya mindig elkísérte a Sztárban Sztár adásaira, de a legutóbbi élő műsorra lebetegedett, így csak üzenni tudott neki a képernyőn keresztül.

Judy és férje 2011-ben házasodtak össze, kislányuk, Maja pedig 2011 decemberében született.