Család

Képrejtvény: Megtalálod a hibát a fürdőszobában?

Csak az igazán szemfülesek veszik észre, hol a hiba ebben a fürdőszobában: próbáld ki, hogy neked sikerül-e!
2024. Március 04.
fürdőszoba fejtörő

A reggeli készülődés, főleg hétfőn, nem mindig megy zökkenőmentesen. Nos, ennek a fürdőszobának a tulajdonosa ezt a saját bőrén tapasztalhatta meg, akadt ugyanis egy kisebb hiba a tisztálkodásra használt helyiségben. Rájössz, mi nem stimmel?

Keresd a hibát!

Nézd meg jól a képet: ha neked is elég néhány másodperc arra, hogy rálelj arra, mi a gond ebben a fürdőszobában, akkor igazán büszke lehetsz magadra, mert az bizony azt jelenti, hogy remek megfigyelő vagy!

Fürdőszoba fejtörő

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld, mi nem stimmel, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben azt az apró, mégis fontos részletet, ami nem stimmel, segítünk! Az alábbi fotón jól láthatóan bekarikáztuk!

Képrejtvény: Megtalálod a hibát a fürdőszobában?

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a csapból csak hideg víz folyhat, és a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez, ez azt jelenti, hogy az agytekervényeid kifogástalanul működnek!

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, miért nem is olyan hívogató ez a fürdőszoba: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!