Család

Különleges ajándékkal lepte meg ballagó lányát az apa

Igazán meghatódott a ballagó lány a különleges ajándéktól, amivel édesapja nagyon régóta készült már neki.
2024. Július 05.
(Kép forrása: Getty Images)

(Kép forrása: Getty Images)

Sokan látták egy New York-i apa videóját a közösségi médiában, amin éppen lányának ad át egy különleges ajándékot, amivel azt ünnepelte, hogy elballagott a középiskolából. Az ajándék elkészítése szó szerint éveket vett igénybe, és nagyon megható lett az eredmény.

A felvételen, amit a velük készített videójukban a Good Morning America is megosztott, láthatjuk, ahogy Brian lánya, Riley egy színes ajándékzacskóból kivesz ez könyvet, Dr. Seuss Oh, the Places You’ll Go! (magyarul annyit tesz, hogy Ó, a helyek, ahova eljutsz majd – a szerk.) című képeskönyvét. Ahogy pedig belelapoz, Riley észreveszi, hogy kis bejegyzések, aláírások vannak a könyv lapjain: édesapja az elmúlt tizenhárom év során íratta alá lánya tanáraival és az iskolában dolgozókkal. A videót ITT tudod megnézni.

A kétgyermekes apa elmondta a GMA-nak, hogy az ötlet több mint egy évtizede támadt, amikor lánya óvodás volt. „Az Oh, the Places You’ll Go! úgy tűnt, hogy tökéletesen illik az úthoz az általános iskolától az érettségiig és a főiskoláig. Arra gondoltam, hogy milyen remek lenne minden tanév végén aláíratni a tanárokkal és az iskolában dolgozókkal” – magyarázta a portálnak.

Amikor lánya meglátta az ajándékot, nagyon meghatódott, amin nem csak a videó nézői érzékenyültek el, hanem édesapja is, aki „nagyon büszke apai pillanatként” írta ezt le. „Mosollyal töltötte el a szívemet, hogy láttam azt, hogy mekkora örömet okozott neki” – tette hozzá.

Riley pedig megosztotta a portállal, hogy nagyon meghatódott és megkönnyezte az ajándékot, amit nagyszerűnek tart, és nagyon sokat jelent a számára, hogy édesapja ennyi ideig foglalkozott vele.

Az ajándék pedig más szülőket is megihletett – és valóban egy nagyon kedves és különleges ötlet.