Család

Magyar sztárapukák, akiknek legalább 4 gyermekük van

Ismerd meg azokat a magyar hírességeket, akik legalább négy gyermek apukái.
2022. November 15.
Stohl András
Stohl Andrásnak 5 gyermeke van (Fotó: TV2)

Itthon is vannak olyan hírességek, akik sok utódot akarnak. Olyan apukákat hoztunk, akiket a színpadról vagy a koncertekről ismerhetsz, miközben sok gyermeket nevelnek.

Oláh Gergő

Az énekes egy ideje már ötgyermekes apuka. Gergő mindig is azt hangoztatta, hogy fontos számára a család, ami látszik is, hiszen számtalan közös programot csinálnak együtt a gyerekekkel. 

 

Czutor Zoltán

Idén márciusban, 52 évesen lett újra apa Czutor Zoltán. Felesége, Zsanett harmadik közös gyermeküket, Franciskát hozta világra. A zenésznek ugyanakkor a kislány már a hatodik gyermeke, a legidősebb és a legfiatalabb között 29 év van.

Ákos

Ákosnak négy gyermeke van, három lánya, Anna, Kata és Júlia, valamint egy fia, Márton. Az énekes-dalszerző alkalmanként megoszt képeket a családjáról, melyekből kiderül, hogy mennyi közös programjuk van.

Stohl András

A színésznek idén született legkisebb lánya, Bella Julianna. Előző házasságából két lánya, Luca és Rebeka született, míg volt párjától egy lánya, Franciska és egy fia, Barnabás.

Gerendás Péter

A Liszt-díjas zeneszerző, gitáros és énekes igazi nagycsaládos, kilenc gyermek édesapja. Első feleségétől 3, második házasságából pedig 6 gyereke született. A legnagyobb gyermeke, Dávid énekes-gitáros, őt követi Veronika, aki fodrászként dolgozik, öccsük, Mirkó pedig a nyelvtudományok terén ügyes. Dani dobol és zongorázik is, Hanna pedig fuvolázik. Robi, Ruben, Róza és Flóra még bontogatják a szárnyaikat.

A kiemelt kép forrása: TV2