Család

Megható családi videófelvételeik is bekerültek Kate Hudson új klipjébe – az anyaságról szól a legújabb dala

A színésznő legújabb dala az anyává válása és legidősebb gyermeke előtt tiszteleg.
2024. Március 29.
(Fotó: Leon Bennett/Stringer/Getty Images)

Kate Hudson idén jelenteti meg debütáló lemezét, és már adott is ki dalokat. A legújabb ezek közül – amihez videóklip is készült – a „Live Forever” az anyává válásáról, legidősebb gyermekéről, fiáról, Ryder-ről és közös életükről szól.

A negyvennégy éves Hudson klipjében több részletet is mutat korábbi családi videóikból, amelyek tökéletesen illenek az elsőbabás édesanyáról és az elsőszülött gyermeke neveléséről, közös felnövésükről szóló dalszöveghez.

A videóklipben többek között látható egy felvétel, ami a kórházi szobában készült az édesanyáról és babájáról, a születése után. Emellett pedig több videó Ryder kisgyerekkoráról, és arról, ahogy felnő. A Live Forever „annak az útnak a megünneplése, amit el sem tudsz képzelni, a szereteté, ami minden mást felülmúl, és annak a ragyogásnak, hogy a fiad egy fiatal férfivá érik, aki független, de mindig az édesanyja babája” – idézi a Today.com a videóklip kísérő közleményét.

Hudson az új dalát vőlegényével, Danny Fujikawa-val, Linda Perry énekes-dalszerzővelvel és Johan Carlsson zenésszel közösen írta.

A színésznő három gyermek édesanyja. Legidősebb gyermeke, Ryder Robinson húszéves, akinek az édesapja Chris Robinson énekes. Középső gyermeke a tizenkét éves Bingham, akinek édesapja Hudson korábbi vőlegénye, a Muse zenésze, Matt Bellamy. Legkisebb gyermeke az ötéves Rani Rose, akinek Fujikawa az édesapja.