Család

Melissa Joan Hart 20. házassági évfordulója alkalmából megosztotta esküvői táncuk videóját

A Sabrina, a tiniboszorkányból ismert színésznő és zenész férje 2002-ben ismerkedtek meg egymással.
2023. Július 21.
(Fotó: Astrida Valigorsky/Contributor/Getty Images)

Melissa Joan Hart színésznő és rendező, akit leginkább a Sabrina, a tiniboszorkány és a Calrissa című sorozatok címszereplőjeként ismerünk. Hart a napokban ünnepelte huszadik házassági évfordulóját zenész férjével, Mark Wilkerson-nal, és ennek alkalmából megosztott néhány képet és videót az esküvőjükről – köztük egyet az esküvői táncukról. „A tánc! A dalunkra, a Never Tear Us Apart-ra az INXS-től. 20 évvel később” – írta a színésznő a videóhoz.

 

„20 évvel ezelőtt igent mondtam, és újra megtenném! A végtelenségig és tovább!” – olvasható egy másik bejegyzésében, amiben szintén az esküvő napjáról osztott meg egy felvételt.

A negyvenhét éves Hart-nak és a negyvenhat éves Wilkerson-nak házasságkötésük óta három gyermeke született, mind fiúk. A legidősebb, Mason tizenhét éves, a középső, Braydon tizenöt éves, míg a legfiatalabb, Tucker most tízéves. „Hatalmasra nőnek” – mondta el róluk tavaly Hart a People-nek, és azt is megosztotta, hogy legidősebb gyermeke már a jogosítványt is letette.

Márciusban pedig férjéről mesélt a Hello! magazinnak, akiknek elmondta, hogy Wilkerson mennyire támogatja őt, hogy tudjon színésznőként is dolgozni és a kamera mögött is.

„Nem is kívánhattam volna jobb férjet és jobb társat ezen a világon, hogy felneveljük a gyerekeinket. Ő egy nagyszerű férj és fantasztikus apa, a fiúkért él és lélegzik. Mindenre, amire gondol, az értük van. Szerencsém van, hogy olyan férjem van, aki nem bánja, ha ő főz, vagy elmegy az iskolába vagy a focimeccsekre, és annyira be van vonódva” – mondta a lapnak.

(via people.com)