Család

Kedves videót osztott meg Michael Bublé arról, hogyan fogadta családja egyhónapos turnéja után

Egy hónap után találkozott ismét családjával az énekes, a turnéja után.
2023. Május 22.
(Fotó: Beatriz Velasco/Stringer/Getty Images)

A Grammy-díjas énekes a napokban osztott meg egy kedves videót arról, ahogy turnéja után hazaérkezik, és gyermekei fogadják őt. „Nagyjából egy hónapja vagyok távol a gyerekeimtől és a feleségemtől, és nagyon hiányoztak” – mondja a videó elején. „Nagyon jól éreztem magam a turnén, és szeretem azokat, akikkel együtt dolgozom, mindannyian csodálatos emberek, de jó otthon lenni, és hazajöttem.”

„Láthatom a gyerekeimet, és szeretném, ha ti is részesei lennétek” – mondja még az autóban, majd a felvételen már a bejárati ajtónál látható. „Ez az, amiért én élek srácok. Szó szerint ez az én boldogságom” – mondja Michael Bublé, miközben bemegy a házba.

Ezután láthatjuk, ahogy két gyermeke odaszalad hozzá, és megölelik őt, majd a videó végén feleségével láthatjuk az énekest. „Vacsoráztunk, lefektettük a gyerekeket, és most megölelhetem a feleségemet. Az élet csodálatos. Szeretlek titeket” – mondja.

 

Bublé-nak és feleségének, Luisana Lopilato-nak négy gyermeke született. A legidősebb kilencéves fiuk, Noah, akinek hétéves öccse Elias, és két lányuk is van, a négyéves Vida és a kilenc hónapos Cielo.

(via today.com)