Család

Nagyszülő lett Nyertes Zsuzsa, unokája már négyhónapos

Lánya kérésére korábban még nem beszélt unokája érkezéséről, akit most címlapon is megmutattak.
2023. November 16.
(Fotókredit: Schumy Csaba)

Négy hónapja született meg Nyertes Zsuzsa kisunokája, Olivia, akinek érkezéséről eddig lánya kérésére nem beszélt a színésznő. Most azonban a színésznő a Story magazinnak adott interjút, amiben mesélt a kislányról, és a magazin címlapján lányával együtt meg is mutatták a babát.

„Többször nyilatkoztam, idősebb koromban a legszebb szerepem a nagymamaszerep lesz, mégsem gondoltam, hogy ilyen hamar teljesül. Zsuzsó fantasztikus lány, szorgalmasan gyűjtögette a diplomákat, a munkájának élt, és az apukájával nem láttunk komolyabb párkapcsolatot az életében. Minket a remény éltetett, hogy a Jóisten küld majd egy fiút, akivel boldog lesz. Esténként ezért imádkoztam, és aztán felbukkant egy mindenben hozzáillő férfi, pont olyan, amilyet elképzeltem neki. Zsuzsó vőlegénye szeretne a háttérben maradni, de őszintén mondhatom, jó kezekben van nála a lányom és az unokám” – árulta el a lapnak a színésznő, aki úgy látja, hogy a Oliviának „igazi Nyertes-féle orra van”.

„Látom benne a kiskori Zsuzsót és az apukát is. Bárhogy is van, elfogult vagyok, nekem ő a legszebb kisbaba a világon” – mondta a büszke nagymama.

(via 24.hu)