Család

Ő Jodie Foster ritkán látott idősebb fia – Charlie elkísérte a színésznőt egy műsor forgatására

A színésznőnek két fia van – idősebb gyermeke, Charlie elkísérte őt egy beszélgetős műsor felvételére.
2024. Január 21.
(Fotó: Lionel Hahn/Contributor/Getty Images)

Jodie Foster a napokban a „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” talk show vendége volt. Az interjú elején a műsorvezető elárulta, hogy nagyan örül, hogy találkozhat a színésznő fiával, és Foster elmondta, hogy fia is ott van vele, írja a Today.com. Ekkor a huszonötéves Charles Bernard Foster, Charlie integetni kezdett a közönség soraiból. „Magas srác. Jó ember” – mondta Fallon.

A színésznő hozzátette, hogy fia az ő sapkáját viseli, Fallon pedig azt mondta, hogy milyen támogató fiú Charlie. A műsor Youtube-oldalán osztott meg videót az interjúról, ennek az elején lehet látni a beszélgetésnek ezt a részét:

Charlienak van egy öccse is, a huszonkét éves Christopher Bernard Foster, Kit. Foster korábbi párjával, Cydney Bernarddal alapított családot, akivel 2008-ban

A Page Six alapján a 24.hu írt arról, hogy a színésznő szerette volna, hogy gyermekeinek a lehető legnormálisabb gyerekkoruk legyen, annak ellenére, hogy ő ennyire ismert. Ezért elhallgatta azt, hogy ő színésznő. “Azt akartam, hogy úgy ismerjenek, mint az anyjukat, aki néha elmegy dolgozni. Egyszerűen nem akartam, hogy összezavarodjanak azzal kapcsolatban, mivel foglalkozom” – nyilatkozta Foster, aki azt is elmesélte, hogy idősebb fiát magával vitte egyszer egy forgatásra, amikor hároméves volt – ami után ő sokáig azt hitte, hogy édesanyja építőmunkás.

„Egy nap elvittem őt a forgatásra, és vettem neki egy kis műanyag szerszámos övet meg ilyesmiket. Aztán azt mondtam neki: »Nézd, ez itt a díszlet, és ez is a díszlet«. Nagyon sokáig azt hitte, építőmunkás vagyok” – idézte fel.