Család

Puskás-Dallos Bogi arról beszélt, hogyan változtatott rajta az anyaság

Az énekesnő kisfia nyolchónapos.
2024. Május 28.
(Fotó: RTL/Sajtóklub)

Puskás-Dallos Bogi volt a legutóbbi vendége a Három igazság/Palikék Világa by Manna videós podcast-adásának. A műsorban az anyaságról is sokat mesélt, ugyanis tavaly szeptemberben született meg kisfia, Ábel. Az énekesnőtől többek között azt is megkérdezték a műsorvezetők, hogy mire gondoltál először, amikor meglátta a kisfiát.

„Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy én is azt éreztem, hogy abban a pillanatban születek meg. És tök érdekes, hogy nekem az első gondolatom az volt, hogy az élet véges. Tudom, hogy ilyen morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiamnak az életében, amit nagy valószínűséggel én már nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy meg fogunk halni egyszer, de amióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és így szíven ütött” – fogalmazott Puskás-Dallos Bogi. „És ezen a ponton bekapcsolt az, hogy mennyire meg kell élni az együtt töltött pillanatokat” – tette hozzá az énekesnő, aki elmondta, hogy fontos, hogy amennyire tud, minél többet átadjon a megéléseiből a gyermekének, és hogy közös élményeket szerezzenek.

Az énekesnőtől azt is megkérdezték, hogy mennyire tartja magát „paramamának”, amire elmondta, hogy úgy gondolja, hogy nem az, és jobban teljesít e téren, mint amire számított. „Azt gondolom, hogy sokkal jobban teljesítek ezen a téren, mint amit gondoltam magamról. És rengeteget változtatott rajtam az anyaság ebből a szempontból is, mert szerintem én korábban hisztisebb voltam sokkal, és amióta ő van, én nem vagyok olyan hisztis” – mondta, és elmagyarázta, hogy ezt úgy érti, korábban szerinte kényesebb volt. „Amióta ő megszületett én azt érzem, hogy hát basszus, én világra hoztam egy életet, megszültem egy gyereket, itt van egy kisbaba, nekem róla gondoskodnom kell, és nincs már ennek tere, hogy én itt nyűglődjek” – fogalmazott, és hozzátette, hogy de igyekszik magának is megadni a szükséges énidőt.

A teljes adást itt lehet megnézni.