Család

Ritka egybeesés: egy napon szült a két leendő sógornő, akiknek közös a születésnapja is

Nem csak a texasi családot, de orvosaikat és ápolóikat is meglepte az egybeesés.
2024. Március 15.
(Kép forrása: Getty Images)

Kaitlyn Medley és Fatima Welborn néhány éve lettek barátok, és nem sokkal ezt követően rájöttek, hogy különleges kötődésük is van: ugyanazon a napon van a születésnapjuk. Medley később randevúzni kezdett Welborn férjének testvérével, akivel azóta már jegyesek, írja a CBS News.

Welborn tavaly ősszel egy családi vacsorán jelentette be férjével, Ryan-nel, hogy kisbabát várnak. Anyósa pedig viccelődve osztotta meg megérzését, hogy szerinte Medley-nek is csinálnia kellene egy tesztet, aki úgy gondolta akkor, hogy nem vár babát – ám másnap mégis pozitív lett a tesztje.

A leendő sógornőknél egy nap eltérés volt a kiírás napjában, ezért gyakran vetették fel nekik mások, hogy lehetséges, hogy babáiknak is ugyanaz lesz a születésnapja. „Úgy gondoltuk, hogy az őrületes lenne, de tényleg nem hittük, hogy ez meg is fog történni” – mondta el Welborn a CBS híradójának.

Ez még inkább valószínűtlennek tűnt, amikor Medley kislénya, Dakota két héttel korábban, március 3-án hajnalban született meg. Miután azonban a szülés után elhelyezték egy szobában, kapott egy üzenetet Welborn-tól, hogy elfolyt a magzatvize. Néhány órával később pedig őt is bevitték a kórházba, és még aznap este megszületett a kisfia, Mikah.

A két kis unokatestvérnek így már most igazán különleges a köteléke. „Szerintem ez igazán különleges” – mondta el Medley a híradónak. „Olyan, mintha ezek az apró darabok mind összeálltak volna, és úgy gondolom, hogy nagyon sokat jelent, hogy közös születésnapunk van, az, ahogy találkoztunk, és minden, ami történt – és most a babáinknak is közös a születésnapja.”